Ο Κώστας Σιδηρόπουλος παίρνει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο - Διδάκτωρ Βιολογίας & μέλος του Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις

Ο δημοσιογράφος αποπέμφθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Κώστας Σιδηρόπουλος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Παπανώτα, που αποπέμφθηκε από τον Στέφανο Κασσελάκη από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Διαβάστε ακόμη: Ο Κασσελάκης απέπεμψε Παπανώτα: «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση» - Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του - "Δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης - Λυπάμαι ειλικρινά" (βίντεο)

Αναλυτικά, το βιογραφικό του κ. Σιδηρόπουλου:

Διδ.Βιολογίας - Μέλος Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις - Ποιητής

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα. Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής και στιχουργός.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος Τμήματος Βιολογίας ΕΚΠΑ .

Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας.

Συμμετοχή στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016. Έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018. Ποιητική συλλογή : «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018.

Πρώτο επιστημονικό βιβλίο «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας»,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023-2024.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ