Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ξανά εν δράσει! Βοήθησε στο φόρτωμα & στο μαγείρεμα για καλό σκοπό - Η συγκινητική αναφορά στην άρρωστη πριγκίπισσα Κέιτ (φωτό)

"Να φροντίζεις την Κέιτ Μίντλετον"

Ξανά πίσω στα βασιλικά καθήκοντα του ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο Διάδοχος του θρόνου έπειτα από ένα διάλειμμα που έκανε για να είναι κοντά στην άρρωστη γυναίκα του πριγκίπισσα Κέιτ πάσχει από καρκίνο) επέστρεψε πάλι στη θέση του.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε το έργο κοινοτικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων στο Σάρεϊ και στο Δυτικό Λονδίνο, οι οποίες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων.

Προσέφερε βοήθεια στο φόρτωμα και το μαγείρεμα στην κουζίνα του φιλανθρωπικού ιδρύματος διανομής τροφίμων Surplus to Supper, στο Surrey, δυτικά του Λονδίνου.

Η συγκινητική αναφορά στην Κέιτ Μίντλετον

Η 71χρονη εθελόντρια Ρέιτσελ Κάνταπα, έδωσε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δύο κάρτες με ευχές για τον βασιλιά Κάρολο (επίσης "παλεύει" με τον καρκίνο") και την Κέιτ Μίντλετον.

Όταν του είπε στη συνέχεια να φροντίσει την Κέιτ Μίντλετον, έβαλε το αριστερό του χέρι στον ώμο της και της υποσχέθηκε «θα το κάνω».

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αναλαμβάνει δράση ξανά, όσο ο Βασιλιάς Κάρολος & η Πριγκίπισσα Κέιτ δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο – Αυτός είναι 1ος σταθμός των βασιλικών καθηκόντων (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Πρίγκιπας William – Πριγκίπισσα Kate για το μακελειό στο Sydney: «Είμαστε σοκαρισμένοι - Η σκέψη μας είναι δίπλα στα θύματα & στους συγγενείς τους» (φωτό)

«Ήμουν στο σπίτι κατά τις 8.30 χθες το βράδυ και σκέφτηκα να κάνω κάτι. Αυτή είναι μια ευκαιρία να δώσεις μια κάρτα απευθείας στους αξιωματούχους του παλατιού. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δώσω τις κάρτες στον ίδιο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ήταν πολύ προσγειωμένος» δήλωσε η 71χρονη μετά τη συνάντηση τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ