Πρίγκιπας William: Συνδέεται η επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα με την υγεία της Πριγκίπισσας Kate; – Η ανάρρωση της μέλλουσας Βασίλισσας «πηγαίνει» καλά (φωτό)

«Θα την φροντίζω»

Με το έντονο comeback του Πρίγκιπα Ουίλιαμ σηματοδοτείται η επιστροφή στην κανονικότητα.

Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνει καλύτερα και η υγεία της Πριγκίπισσας Κέιτ;

Την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιός του, πρίγκιπας Τζορτζ εθεάθησαν να χειροκροτούν την Aston Villa στην πρώτη τους έξοδο μετά την αποκάλυψη της Κέιτ για τον καρκίνο.

Την Πέμπτη, ο διάδοχος του θρόνου βρέθηκε σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα διανομής τροφίμων στο Σάρεϊ.

Ο βασιλικός αναλυτής Richard Fitzwilliams δήλωσε ότι η «εύστοχη» αυτή εμφάνιση αποδεικνύει ότι η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στην κανονικότητα.

Σύμφωνα με όσα είπε στην βρετανική Sun, «Η βασιλική οικογένεια συνειδητοποιεί ότι κάθε τι που κάνουν στέλνει ένα μήνυμα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Δεν ήταν απλώς θέμα εμφάνισης με τον πρίγκιπα Τζορτζ σε μια ευχάριστη περίσταση. Ήθελε να στείλει ένα μήνυμα ότι η κατάσταση εξομαλύνεται - στο βαθμό που αυτό ήταν λογικό να αναμένεται».

«Αν η Κέιτ ήταν εκεί, θα ήταν φανταστικό, αλλά κανείς δεν το περίμενε αυτό. Ο κόσμος δεν θα το περίμενε αυτό μετά το βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, το οποίο νομίζω ότι είναι ότι πιο γενναίο έχει γίνει ποτέ για ένα θέμα υγείας από δημόσιο πρόσωπο στη Βρετανία».

Να θυμίσουμε πως από την στιγμή που η μέλλουσα Βασίλισσα ανακοίνωσε στον κόσμο που η υγεία της έχει πληχθεί από καρκίνο, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να μείνει στο πλευρό της Κέιτ και να φροντίζει τα τρία τους παιδιά.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Αναλαμβάνει δράση ξανά, όσο ο Βασιλιάς Κάρολος & η Πριγκίπισσα Κέιτ δίνουν «μάχη» με τον καρκίνο – Αυτός είναι 1ος σταθμός των βασιλικών καθηκόντων (φωτό)

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει επίσης συσπειρωθεί γύρω από τη νύφη του μετά τη δική του διάγνωση καρκίνου. Την ίδια στιγμή, η βασίλισσα Καμίλα φέρεται επίσης να ελέγχει τακτικά την πριγκίπισσα.

Συνεπώς, βασιλικός εμπειρογνώμονας Fitzwilliams τόνισε ότι η εμφάνιση του Ουίλιαμ έστειλε το μήνυμα ότι ο ίδιος και η Κέιτ βρίσκονται σε καλό δρόμο ώστε να αναλάβουν ξανά τα βασιλικά τους καθήκοντα.

«Γνωρίζουμε ότι ο Ουίλιαμ θα επιστρέψει σύντομα στα βασιλικά καθήκοντα. Η βασιλική οικογένεια προφανώς τον χρειάζεται. Αυτή ήταν μια σημαντική εμφάνιση, απλώς με την έννοια ότι ήταν αυτό που θα αποκαλούσε κανείς φυσιολογικό.

Προφανώς, με τη βασιλική οικογένεια πολύ λίγα πράγματα είναι πραγματικά φυσιολογικά αυτή τη στιγμή. Είναι σαφές ότι φροντίζει τα παιδιά στο μέτρο του δυνατού. Θέλω να πω, είναι ένα βάρος που έχει ο Ουίλιαμ».

Ο Fitzwilliams πρόσθεσε: «Από την άλλη πλευρά, ξέρουμε ότι δεν είναι όλα φυσιολογικά, και ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Εκείνος και η Κέιτ είναι συνδεδεμένοι με περίπου 50 ιδρύματα - για παράδειγμα, την ψυχική υγεία ή τους άστεγους, ή το βραβείο Earthshot.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι υπάρχει αυτό το τεράστιο κύρος όταν κάποιος από τους δύο συνδέεται με ένα συγκεκριμένο ίδρυμα ή σκοπό. Οι δημοσκοπήσεις έχουν καταστήσει απολύτως σαφές πού βρίσκεται η δημόσια υποστήριξη και το γεγονός ότι χαίρουν τόσο μεγάλης εκτίμηση».

Τέλος την Πέμπτη ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ υποσχέθηκε να «φροντίσει» την Πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς βοήθησε στη φιλανθρωπική οργάνωση διανομής τροφίμων Surplus to Supper.

Η εθελόντρια Rachel Candappa, 71 ετών, παρέδωσε στον πρίγκιπα δύο κάρτες για περαστικά με παραλήπτες τον Βασιλιά και την Κέιτ.

«Σας ευχαριστώ, είστε πολύ ευγενικοί», απάντησε ο ίδιος.

Όταν η Ρέιτσελ είπε στον Ουίλιαμ να προσέχει την Κέιτ, εκείνος έβαλε το αριστερό του χέρι στον ώμο της και της υποσχέθηκε: «Θα το κάνω».

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ξανά εν δράσει! Βοήθησε στο φόρτωμα & στο μαγείρεμα για καλό σκοπό - Η συγκινητική αναφορά στην άρρωστη πριγκίπισσα Κέιτ (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ