Επέστρεψε ο Δημήτρης Παπανώτας - «Δημητράκη, καλώς μας ήρθες!» - Η θερμή υποδοχή στο Happy Day (βίντεο)

Ξανά στην "παρέα" που τον έχουμε συνηθίσει

Πίσω στο πάνελ της εκπομπής Happy Day επέστρεψε ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Μπεκατώρου, Δώρα Τσαμπάζη υποψήφιες με τον ΣΥΡΙΖΑ "απασφάλισαν" κατά Δημήτρη Παπανώτα: "Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει"

Διαβάστε ακόμη: Ο Κασσελάκης απέπεμψε Παπανώτα: «Το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δεν χωρεί συζήτηση» - Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοσιογράφος που την προηγούμενη εβδομάδα αποχαιρέτησε τους επί χρόνια συνεργάτες του μιας και ήταν ανάμεσα στους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές.

Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από παλαιότερη δήλωσή του, και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τον αφαιρέσει από το Ευρωψηφοδέλτιο, ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε εκεί που είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, στην παρέα του Happy Day.


Η υποδοχή του Δημήτρη Παπανώτα

«Δημητράκη καλώς μας ήρθες» του είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει, «Δε θα γίνει λίγο χαμός;».

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του - "Δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης - Λυπάμαι ειλικρινά" (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Παπανώτας στην «αγκαλιά» των followers του: «δεν πας χαμένος, σε έφαγε η μονταζιέρα» - « Έχουμε θυμώσει πολύ» - «Δεν σεβάστηκαν εμάς που σε ψηφίσαμε»

«Κι άλλο χαμός; Πιο χαμός δε γίνεται» απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να του λέει με χιούμορ, «Έχεις καταλάβει ότι όποτε φεύγεις δε σε πάει καλά. Κάτσε στα αβγά σου. Κάτσε εδώ που σε αγαπάνε και σε προσέχουν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ