Jennifer Aniston: Η πολύ τολμηρή αλλαγή στα μαλλιά της – Την νέα τάση ακολούθησε η ηθοποιός – Το πιο κοντό καρέ που την έχουμε δει (φωτό)

Της πάει "γάντι"!

Εμφάνιση βόμβα έκανε η Jennifer Aniston

Η αγαπημένη μας ηθοποιός έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της μετά από καιρό.

Τα έκοψε πολύ κοντό καρέ!

Οι συνάδελφοι των «Friends» Jennifer Aniston και Courteney Cox συναντήθηκαν για δείπνο στο πολυτελές εστιατόριο Funke στο Beverly Hills της Καλιφόρνια, το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με το Page Six.

Πάντα κομψή η 55χρονη Aniston, αυτή την φορά επέλεξε ένα  υφαντό μαύρο τοπ με λουράκια και μια ασορτί σατέν φούστα. Έδωσε την απαραίτητη λάμψη με χρυσά κολιέ γύρω από το λαιμό της και πρόσθεσε ασορτί σκουλαρίκια με κρίκους για να απογειώσει το ολόμαυρο σύνολο.

Διαβάστε ακόμα: Η "νοσταλγία" της Jennifer Aniston για τα "Φιλαράκια" - "Ήταν απλά μαγεία - Το πιο συναρπαστικό πράγμα"

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη Ρέιτσελ Γκριν στη σειρά της δεκαετίας του '90, έχει ακόμα πιο κοντό καρέ από αυτό που την είδαμε στις Χρυσές Σφαίρες του 2024.

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα είναι πιο τολμηρή με τα μαλλιά της, αφού στο παρελθόν προτιμούσε την lob (long bob) εκδοχή του.

Η αγαπημένη της φίλη Courtney Cox επέλεξε ένα λευκό κουστούμι και συμπλήρωσε το look με χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και ένα μονό κρεμαστό κολιέ. 

Διαβάστε ακόμα: Ποιος δεν θέλει κορμί σαν της Jennifer Aniston; – Δείτε πως το διατηρεί η hot 55χρονη star του Hollywood (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ