Bryan Johnson: Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος που κάνει τα πάντα για να μείνει νέος αποκαλύπτει το αγαπημένο του γλυκό – Είναι τελικά η σοκολάτα, η λύση; (βίντεο)

Μήπως να ακούσουμε τον γκουρού της αντιγήρανσης;

Ο εκατομμυριούχος , Bryan Johnson ζει την καθημερινότητα του με ένα συγκεκριμένο τρόπο ώστε να φαίνεται πιο νέος.

Τώρα, μοιράζεται το συστατικό που τρώει καθημερινά το οποίο τον βοηθά σε αυτή του την προσπάθειά.

Σε καθημερινή βάση ξοδεύει πολύ χρόνο, κόπο και χρήμα στον αγώνα του να μη γεράσει ποτέ.

Ο 46χρονος Τζόνσον λέει ότι κάθε μέρα τα τελευταία τρία χρόνια τρώει σοκολάτα, για να ενισχύσει την προσπάθειά του να ξεγελάσει τον θάνατο, σύμφωνα με το τελευταίο του βίντεο στο YouTube.

«Μερικές φορές τα πράγματα που είναι καλά για εμάς δεν τα κάνουμε», αναφέρει ο Τζόνσον στο βίντεο, το οποίο έχει φτάσει σχεδόν τις 500 χιλιάδες προβολές από τότε που δημοσιεύτηκε.

Ωστόσο, ο Τζόνσον δεν τρώει oποιεσδήποτε σοκολάτες. Κατ' αρχάς, παραθέτει έναν μακρύ κατάλογο με τα οφέλη που έχει το κακάο στον οργανισμό και υποστηρίζει ότι η κατανάλωση μιας υγιούς ποσότητας κακάο καθημερινά, μπορεί να κάνει θαύματα για την υγεία του εγκεφάλου, τις καθημερινές επιτελικές δραστηριότητες, τη μακροπρόθεσμη μνήμη και την υγεία της καρδιάς.

«Αν ψάχνετε να αγοράσετε υψηλής ποιότητας κακάο, θέλετε να αναζητήσετε διάφορα πράγματα», εξηγεί ο Τζόνσον, επισημαίνοντας ότι ο πελάτης πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσει σοκολάτες με καθαρό κακάο, να ελέγξει την περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα -τα οποία σε μεγάλη ποσότητα κάνουν κακό- και να έχουν υψηλό αριθμό φλαβονοειδών.

Η εταιρεία του Μπράιαν Τζόνσον, η Blueprint, πουλάει κακάο, το οποίο, όπως ισχυρίζεται, η ομάδα του «έψαξε σε όλο τον κόσμο» και το «δοκίμασε» για να βρει το πιο υγιεινό διαθέσιμο.

«Υπάρχει αυτή η υπόθεση ότι αν τα τρόφιμα βρίσκονται στα σούπερ μάρκετ μας, τότε με κάποιον τρόπο έχουν περάσει από κάποια διαδικασία που διασφαλίζει ότι είναι ασφαλή. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια», υποστηρίζει.

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η νέα εμφάνιση του 46χρονου δισεκατομμυριούχου: Αντιστρέφει το χρόνο με τη δίαιτα blueprint & δαπανά 2 εκατ. για να παραμείνει 18χρονος

Συνταγές με κακαό

Αναμειγνύοντάς το κακάο με λίγη «καρυδάτη πουτίγκα», ο εκατομμυριούχος χαρακτηρίζει τη συνταγή πολύ νόστιμη. 

Έβαλε και λίγη από τη σκόνη κακάο πάνω από μερικά «σούπερ λαχανικά» -που δεν του άρεσαν-, αλλά στη συνέχεια την ανακάτεψε με κάποιο καρυδοβούτυρο, το οποίο, όπως είπε, είχε γεύση «υγιεινής Nutella». 

Ανακάτεψε ακόμη και λίγο από το κακάο με καφέ.

Ο Johnson έχει κερδίσει τεράστια προσοχή τον τελευταίο χρόνο λόγω των αμφιλεγόμενων -και κάποιοι θα έλεγαν ανορθόδοξων- μεθόδων του στην προσπάθειά του να ζήσει για πάντα. Ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πρότζεκτ για να αντιστρέψει την ηλικία του, τα οποία ονομάζει «Project Blueprint».

Διαβάστε ακόμα: Ο 46χρονος Bryan Johnson παραμένει νέος! - Νίκησε τα γηρατειά - Αντιμετώπισε την φαλάκρα και όχι μόνο (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ