Story of the Day: Επέστρεψαν πίσω δέμα & τρύπωσε μέσα στην κούτα και η γάτα τους - Έμεινε 7 μέρες χωρίς τροφή & νερό - Επιβίωσε! (φωτό-βίντεο)

Ευτυχώς δεν είχαν κλείσει αεροστεγώς το πακέτο

Την επόμενη φορά που θα χαθεί το κατοικίδιο σας ψάξτε καλύτερα στα παραδομένα δέματα!

Το σημερινό story έρχεται από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένα ζευγάρι επέστρεψε μια παραγγελία στην Amazon στην Καλιφόρνια.

Ωστόσο, αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν ότι μέσα στο πακέτο βρέθηκε κατά λάθος και η γάτα τους, που ταξίδευε επτά ημέρες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η γάτα ονόματι «Γκαλεάνα», εξαφανίστηκε στις αρχές Απριλίου, όταν το ζευγάρι ξεκίνησε να το αναζητά.

Το τετράποδο τελικά βρέθηκε μια εβδομάδα αργότερα, 1.000 χλμ., μακριά από το σπίτι, όταν την εντόπισε μέσα στο κουτί ένας υπάλληλος της Amazon μαζί με ένα ζευγάρι μπότες και την μετέφερε σε μια κτηνίατρο.

Κι όπως δήλωσε η υπεύθυνη, η γάτα ήταν σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι είχε μείνει επί μέρες χωρίς τροφή και νερό. 

Για καλή της "τύχη" οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν σφραγίσει αεροστεγώς το πακέτο, ούτε εκτέθηκε το αιλουροειδές σε μεγάλη ζέστη ή ψύχος.

Μπορεί να είναι εικόνα γάτα ράγκντολ

«Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά», είπε η ιδιοκτήτρια της γάτας, Κάρι Κλαρκ στο δίκτυο KSL-TV της Γιούτα, εξηγώντας πώς βρέθηκε το κατοικίδιό της μέσα στο κουτί.

«Ήταν τα πιο απίθανα, εξωφενικά νέα σε όλο τον κόσμο. Στην αρχή δεν πίστευα την κτηνίατρο, νόμιζα πως επρόκειτο για φάρσα» συμπλήρωσε.

«Ήταν απίστευση η επανένωσή μας. Όταν την πήρα στην αγκαλιά μου, η Γκαλεάνα σταμάτησε αμέσως να τρέμει και χαλάρωσε στα χέρια μου», συμπλήρωσε η ίδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ