Πως έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα με την 72χρονη νεκρή: Δύο μηχανές παρέσυραν τη γυναίκα - Η πρώτη τη χτύπησε και την εγκατέλειψε (φωτό & βίντεο)

Η μία μηχανή παρέσυρε τη γυναίκα στη Βούλα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης και δεύτερη τη σκότωσε

Νέες διαστάσεις στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια 72χρονη ηλικιωμένη γυναίκα στη Βούλα δίνουν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες η άτυχη γυναίκα παρασύρθηκε τελικά από δύο μηχανές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αναβάτης της πρώτης μηχανής παρέσυρε τη γυναίκα, την εγκατέλειψε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής χτύπησε εκ νέου τη γυναίκα και προκάλεσε τον θάνατό της.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και ασθενοφόρο

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και ασθενοφόρο

Ο πρώτος αναβάτης αναζητείται ενώ ο δεύτερος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.


Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης περίπου στις 19:20 στην λεωφόρο Καραμανλή προς Σούνιο και στο ύψος της οδού Διός λίγες ώρες μετά την παράσυρση πέντε πεζών από αυτοκίνητο στην οδό Πειραιώς με ένα 5χρονο παιδί να τραυματίζεται σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στο Παίδων «Αγία Σοφία».


Διαβάστε ακόμα: Πως έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς: Αυτοκίνητο παρέσυρε 5 άτομα, ένα 4χρονο παιδί διασωληνώθηκε - «Δεν τους είδα» λέει ο οδηγός (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ