Κάτοικοι βγάζουν από τη φυλακή 3 απαγωγείς και τους λιντσάρουν μέχρι θανάτου: Στη μέση του δρόμου στη Βολιβία - Είχαν απαγάγει ένα ζευγάρι, προσοχή σκληρές εικόνες (βίντεο)

Τους απαγωγείς συνέλαβαν οι κάτοικοι όμως λίγο αργότερα πήραν το νόμο στα χέρια τους και του λιντσάρισαν

Σοκαριστικές εικόνες στη Βολιβία με τους πολίτες να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και να λιντσάρουν δημοσίως μέχρι θανάτου, τρεις απαγωγείς που είχαν συλλάβει και παραδώσει στην αστυνομία νωρίτερα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, οι δύο ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου, ο τρίτος κάηκε ζωντανός ενώ ένας τέταρτος μέσα στη σύγχυση που επικρατούσε κατάφερε να διαφύγει.

Τρεις άνδρες που κατηγορήθηκαν για απαγωγή ζευγαριού λιντσαρίστηκαν χθες Τετάρτη στη Βολιβία από πλήθος που εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Φρέντι Μεδινασέλι, κάτοικοι της πόλης Ιβιργαρσάμα, στην επαρχία Τσαπάρε (κεντρικά), αρχικά καταδίωξαν και σταμάτησαν δυο οχήματα με τέσσερις φερόμενους ως κακοποιούς που κράταγαν ανδρόγυνο με τα χέρια δεμένα.

Οι κάτοικοι παρέδωσαν τους τέσσερις φερόμενους ως απαγωγείς στην αστυνομία. 

Όμως, αργότερα, ο όχλος εισέβαλλε στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξε τους υπόπτους και τους οδήγησε σε μια πλατεία, όπου τελικά σκότωσε τους τρεις.

Το λιντσάρισμα βιντεοσκοπήθηκε από τον κόσμο και το ανέβασαν και στα social media (προσοχή σκληρές εικόνες)

Η τροπική επαρχία Τσαπάρε μετατρέπεται συχνά σε θέατρο δολοφονιών και απαγωγών που συνδέονται με τη διακίνηση κοκαΐνης.

Η Βολιβία είναι η χώρα που κατατάσσεται τρίτη παγκοσμίως στην παραγωγή του συγκεκριμένου ναρκωτικού, πίσω από την Κολομβία και το Περού, σύμφωνα με δεδομένα του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ