Γιορτή της Μητέρας αλα Χόλυγουντ: Γλυκιές στιγμές από τη Victoria Beckham, Catherine Zeta-Jones, John Travolta (φωτό)

Κάθε ανάρτηση με το δικό της μήνυμα

Από άκρη σε άκρη σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου!

Δεκάδες ευχές και όμορφα ενσταντανέ έχουν "κατακλύσει" τα social media από το πρωί.

Νωρίτερα είδαμε του αγαπημένους celebrities της ελληνικής showbiz να μοιράζονται μοναδικά στιγμιότυπα.

Διαβάστε ακόμη: Γιορτή της Μητέρας: Οι τρυφερές ευχές των celebrities - Μαρέβα Μητσοτάκη, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Μιμή Ντενίση ... (φωτό)

Τώρα, θα ταξιδέψουμε στο Χόλιγουντ, όπου κι εκεί το κλίμα είναι εξίσου ζεστό με γλυκά λόγια και μοναδικές φωτογραφίες.

Victoria Beckham

instagram @victoriabeckham

"Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας στις ΗΠΑ σε όλες τις μητέρες εκεί έξω!! Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ", σημείωσε η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας.

Catherina Zeta-Jones

"Χρόνια πολλά για τη γιορτή της αμερικανίδας μητέρας! Άλλη μια μέρα για να πω σ 'αγαπώ Βασίλισσα μου♥️", έγραψε η σύζυγος του Michael Douglas.

John Travolta

"Χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας Κέλλυ. Σε αγαπάμε, μας λείπεις", ήταν τα συγκινητικά λόγια του ηθοποιού προς την εκλιπούσα γυναίκα του.

Pierce Brosnan

instagram @piercebrosnanofficial

"Χρόνια πολλά για την Ημέρα της Μητέρας, αγαπητή μου Keely και στην αγαπημένη μου μητέρα May και αγαπητή Sharon. Όλη μου η αγάπη για τους όμορφους κόσμους που έφτιαξες για τους γιους μου, αγάπη μου πάντα", ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες της ζωής του ο αγαπημένος "πράκτορας 007"!

Gisele

"Είναι ακόμα δύσκολο να πω «μαμά» χωρίς να συγκινούμαι. Δεν υπάρχει μέρα που να μην μου λείπει η μαμά μου. Η μητέρα μου ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος που πάντα βοηθούσε όλους γύρω της. Ήταν ένα απίστευτο πρότυπο για τις αδερφές μου και εμένα. Ήταν δυνατή, στοργική και συμπονετική. Δεν υπήρχε τίποτα που δεν μπορούσε να κάνει. Έλεγε: «Τα παιδιά είναι για πάντα. Πάντα θα ανησυχείς και θέλεις να τους προστατέψεις, δεν έχει σημασία η ηλικία τους». Το να είσαι μαμά είναι η καλύτερη, μερικές φορές προκλητική αλλά πάντα μια ανταποδοτική εμπειρία. Είμαι για πάντα ευγνώμων για την καθοδήγηση της μαμάς μου. Μαμά, παρόλο που δεν νιώθω πλέον την αγκαλιά σου, ξέρω ότι πάντα προσέχεις την οικογένειά μας και είσαι το φως που μας καθοδηγεί! Te amo mãezinha. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες. Στέλνοντας τόση αγάπη με τον τρόπο σου ❤️"

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ