Απίστευτη ιστορία: Αλγερινός, θύμα απαγωγής, κρατήθηκε επί 26 χρόνια από τον γείτονα του με «μάγια» - Ήταν μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του - Πως τον βρήκαν (βίντεο)

ο Ομάρ Μπιν Ομράν μετά την απελευθέρωσή τους είπε ότι έβλεπε την οικογένειά του, αλλά ήταν υπό την επήρεια κάποιας «μαγείας» και δεν μπορούσε να τους φωνάζει

Ο Αλγερινός Ομάρ Μπιν Ομράν είχε εξαφανιστεί το 1998 σε ηλικία 19 ετών, οι δικοί τον έψαχναν επί χρόνια χωρίς να μπορούν να τον εντοπίσου, αυτός όμως ήταν μόλις 200 μέτρα από το σπίτι του.

Το είχε απαγάγει ο γείτονάς του και τον κρατούσε σε υπόγειό στο σπίτι του.

Τέλος στο δράμα του 45χρονου πλέον Ομράν έδωσε πληροφορία του αδερφού του απαγωγέα που είχε κληρονομικές διαφορές με τον δράστη και όπως όλα δείχνουν τον «κάρφωσε».

Σε βίντεο από την απελευθέρωση του 45χρονου σήμερα Ομράν, φαίνεται ότι ο άνδρας ήταν φυλακισμένος σε έναν υπόγειο χώρο, κάτω από μια στάνη του απαγωγέα του, ο οποίος τον είχε αρπάξει πριν από 26 χρόνια, ενώ ο 19χρονος τότε Αλγερινός πήγαινε στο σχολείο του.


Μετά την απελευθέρωσή του ο Ομράν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ ο 61χρονος γείτονάς του που συνελήφθη αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για το «ειδεχθές έγκλημά του», όπως το χαρακτήρισε εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Το σκυλί του Ομράν είχε καταλάβει

Εκτός από την απαγωγή, ο 61χρονος συλληφθείς κατηγορείται και για τη δολοφονία ενός σκυλιού που ήταν μαζί με τον Ομράν τη στιγμή της αρπαγής του, καθώς το ζώο γυρνούσε γύρω από το σπίτι του απαγωγέα έναν μήνα μετά την εξαφάνιση του 19χρονου τότε άνδρα.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 61χρονος ήταν δημόσιος υπάλληλος και ζούσε μόνος του στο σπίτι αν και συχνά τον είχαν δει να αγοράζει προμήθειες που θα αντιστοιχούσαν σε δύο άτομα.

algeria-apagogi3

algeria-apagogi2


Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας του Ομράν είχαν πιστέψει ότι είχε πεθάνει κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Αλγερία τη δεκαετία του '90 με μόνη τη μητέρα του, η οποία πέθανε το 2013, να υποστηρίζει ότι ο γιος της ήταν ζωντανός. Η ίδια φέρεται να είπε λίγο πριν πεθάνει «παρακαλώ μην σταματήσετε να ψάχνετε για τον Ομάρ. Είμαι σίγουρη ότι είναι ακόμα ζωντανός».

Ο Ομράν μετά την απελευθέρωσή του είπε σε συγγενείς του ότι τους έβλεπε ορισμένες φορές να περπατάνε δίπλα από τον χώρο, στον οποίο ήταν φυλακισμένος από ένα μικρό παράθυρο, αλλά δεν μπορούσε να τους μιλήσει ή να τους φωνάξει επειδή, όπως φέρεται να είπε, ήταν υπό την επήρεια κάποιας «μαγείας» αν και πιστεύεται ότι η αδυναμία του οφείλεται στην κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ