Συγκινεί ο πατέρας 10χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του επειδή δεν άντεχε το bullying: Διαμαρτυρηθήκαν στο σχολείο 20 φορές – Κανείς δεν έκανε τίποτε (φωτό & βίντεο)

«Το κρατούσα νεκρό στην αγκαλιά μου», λέει ο πατέρας για τον 10χρονο γιό του που αυτοκτόνησε επειδή δεν άντεξε το byllying στο σχολείο

Ο 10χρονος Sammy Teusch, μαθητής της Δ' τάξης του «Greenfield Intermediate School», έβαλε τέλος στη ζωή τους επειδή δεν άντεχε το άγριο bullying στο σχολείο .

Το αγόρι από την Ιντιάνα των αυτοκτόνησε με την οικογένειά του ισχυρίζεται ότι τουλάχιστον 20 φορές τον τελευταίο χρόνο, είχαν ενημερώσει το σχολείο, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Το παιδί δέχτηκε εκφοβισμό μέχρι και τη νύχτα που πέθανε στις 5 Μαΐου, σύμφωνα με την οικογένειά του. «Τον κρατούσα στην αγκαλιά μου», δήλωσε ο πατέρας του, Sam Teusch, στο «WTHR». «Έκανα αυτό που κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνει, και κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου, είναι το μόνο που μπορώ να δω» πρόσθεσε ο συντετριμμένος πατέρας.

Την ημέρα της κηδείας του παιδιού, έξω από το σπίτι της οικογένειας εμφανίστηκαν περισσότεροι από 100 μηχανόβιοι που ζήτησαν να τους συνοδεύσουν έως το νεκροταφείο.

Τον κορόιδευαν για τα δόντια και τα γυαλιά

Οι γονείς του Sammy, ο Sam και η Nichole, δήλωσαν ότι παραπονέθηκαν στο σχολείο περίπου 20 φορές για τον εκφοβισμό που ξεκίνησε πέρυσι, όταν ήταν στο δημοτικό σχολείο, αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία.

«Στην αρχή τον κορόιδευαν για τα γυαλιά του και στη συνέχεια για τα δόντια του. Αυτό συνεχίστηκε για πολύ καιρό», δήλωσε ο πατέρας του. Ο επιθεωρητής της σχολικής περιφέρειας, Dr. Harold Olin, αρνήθηκε ότι υποβλήθηκε ποτέ οποιαδήποτε αναφορά εκφοβισμού είτε από τους γονείς είτε από το αγόρι. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι οι διευθυντές και ο σύμβουλος του σχολείου είχαν τακτικές συζητήσεις με την οικογένεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες λόγω των κανόνων εμπιστευτικότητας. Η οικογένεια του μαθητή επέμεινε ότι οι φόβοι τους είχαν καταστεί σαφείς. «Ήξεραν ότι αυτό συνέβαινε. Ήξεραν ότι αυτό συνέβαινε», δήλωσε ο πατέρας.

Η μητέρα του αγοριού, Nichole, πιστεύει ότι ο γιος της αυτοκτόνησε μετά από ένα απροσδιόριστο περιστατικό σε μια τουαλέτα την περασμένη εβδομάδα που τον έκανε να φοβάται πολύ για να πάει στο σχολείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ