Ξενάγηση στο Τατόι διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων του Κτήματος το Σάββατο-Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Το Σάββατο, 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη ξενάγηση για το 2014 του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου.

Το Σάββατο, 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη ξενάγηση για το 2014 του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από την Πλατεία Συντάγματος (parking οδού Φιλελλήνων) στις 10 το πρωί με ενδιάμεση στάση (10:15) στον Φάρο Ψυχικού (έξω από τον ΑΒ Βασιλόπουλο) και στον Τροχονόμο στην Κηφισιά (10:30).



Την ξενάγηση θα κάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοΐου, κ. Βασίλης Κουτσαβλής. Η διάρκεια της ξενάγησης θα είναι 4-5 ώρες και θα ακολουθήσει γεύμα σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο Σύνταγμα μετά τις 1800. Δηλώσεις συμμετοχής στο email info@tatoi.org και στο τηλέφωνο 6975947248. Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (το γεύμα δεν περιλαμβάνεται).



Τα έσοδα της ξενάγησης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την Μελέτη Αποκατάστασης του Υπασπιστηρίου των Ανακτόρων σε συνεργασία με την Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων Αττικής του Υπουργείου Πολιτισμού που ξεκινά άμεσα. Άνετα ρούχα και παπούτσια. Για την αποφυγή προβλήματος στάθμευσης στον χώρο του κτήματος την ξενάγηση θα παρακολουθήσουν μόνον όσοι έρθουν οργανωμένα με τα πούλμαν. Παρακαλούμε θερμά ενημερώστε μας για τον αριθμό των ατόμων που θα σας συνοδεύουν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ