Δήμητρα Κατσαφάδου: Απαστράπτουσα με διαφάνειες και καθρεφτάκια - "Ήμουν σε σχέση 10 χρόνια - Για το χωρισμό φταίω εγώ" (βίντεο)

Μίλησε στο βραδινό talk show του Ant1

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The tonight show" βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Η Ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών La Vie en Rose μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε όταν έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το χωρισμό μετά από 10 χρόνια σχέσης αλλά και για τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

"Ήμουν σε σχέση 10 χρόνια. Για το χωρισμό φταίω εγώ. Όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα... Εκείνον τον άνθρωπο μου τον εμφύσησε η μητέρα μου. Εγώ ήμουν πολύ φυτό στο σχολείο, διάβαζα υπερβολικά και δεν βλεπόμουν. Εκείνος ήταν ο γόης του χωριού. Μου έστελνε ανελλιπώς αρκουδάκια και λουλούδια και μου έγραφε -Θοδωρής. Αυτός περνούσε γόης με τα μηχανάκια και ήλπιζα να με κοιτάξει. Αυτός όμως δεν κοίταζε εμένα. Τελικά μου αποκαλύπτει η μάνα μου μετά από πολλά χρόνια: 'Σιγά μη σε κοίταζε. Αυτός ήταν ο πιο ωραίος και εσύ ήσουν αφιερωμένη στην επιστήμη. Εγώ σου τα έστελνα'. Μου τα έστελνε για να ανέβω ψυχολογικά. Μετά ήρθε ο χωροχρόνος και τα φτιάξαμε".


Μιλώντας σε ένα γενικότερο πλαίσιο για την αγάπη σημείωσε πως "Νιώθω ότι στη ζωή μας έχουμε τρεις αγάπες το πολύ. Μίλησα και με έναν άνθρωπο πολύ πνευματικό και μου είπε ότι τη δεύτερη αγάπη την έχω ζήσει στο έπακρο. Όλο αυτό που αντιπροσώπευε τη σχέση. Το θέμα είναι αν συνεχίσεις, να γίνει η τρίτη και καταληκτική σχέση. Είναι και θέμα παραχωρήσεων. Η πρώτη αγάπη είναι η παραδεισένια, η δεύτερη η περίπλοκη, που σου μαθαίνει τον εαυτό σου. Έχουμε συγκρούσεις και διάφορα. Η τρίτη είναι αυτή που κλείνεις τα μάτια της ζωής με αυτόν τον άνθρωπο".

Όσον αφορά για τις προδοσίες που έχει βιώσει, η Δήμητρα Κατσαφάδου δήλωσε ότι "Θα προσπαθούσα να φορέσω μια πανοπλία για τους οικείους μου. Τα μαχαιρώματα που έχω φάει από τους ανθρώπους που είχα δεξί χέρι, πονάνε περισσότερο. Φτάνουν πιο εύκολα στην καρδιά. Μιλάμε για πολύ δυνατό κλέψιμο. Τον έχεις μέσα στον σπίτι σου και σε κλέβει, ενώ του τα δίνεις έτσι κι αλλιώς. Έχω πονέσει πολύ από τους ανθρώπους. Μας πονάνε οι γύρω μας, αυτοί που ανοίξαμε τον πυρήνα μας, όχι ο έξω κόσμος που μας λατρεύει".


Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε επίσης και για τη σχέση της με τη , που της προκάλεσε νεύρωση στομάχου: "Έχασα ένα παιδί, το οποίο ήταν πολύ κοντά μου, το λάτρεψα. ήταν η Ραφαέλα Πιτσικάλη, την ξέρει όλη η Ελλάδα και όλη η Ελλάδα βοήθησε με εράνους κλπ. Το τι έκανα εγώ καλύτερα να μην το πούμε" είπε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας πως η εταιρία της προσφέρει έκτοτε δωρεάν προϊόντα σε άτομα που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια, χωρίς να ζητήσει κάποια αποδεικτικά έγγραφα.

Σε άλλο σημείο ανέφερε πως "Το σπίτι μου είναι δοσμένο πλέον Εγώ με τον Κυριάκο (σ.σ τον αδερφό μου) είμαστε οι πιο large. Σταματάει σε ένα φανάρι και μου λέει 'έχω δει τον κύριο τάδε'. Μένει στο σπίτι μαζί με άλλους πέντε άστεγους. Φαίνεται ότι σέβεται αυτό που του προσφέρεις. Μένουν στο πρώτο σπίτι που έφτιαξα, κάνουν τις βόλτες τους, κάνουν παρέα. Έχω τον "γιο” μου που είναι από το Πακιστάν και δεν σκέφτηκε ποτέ να με κλέψει. Υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωπάκια σε αυτή τη ζωή. Εγώ μένω στο Καπανδρίτι με τα σκυλιά μου, έχω 22"

Στη συνέχεια, η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για της οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν προέρχεται από εύπορο σπίτι. Συγκεκριμένα είπε πως "Πέρασε πάρα πολύ δύσκολα η οικογένειά μου οικονομικά, γιατί τις εποχές που έδιναν πολλά δάνεια, ο μπαμπάς έπαιξε στο χρηματιστήριο, δανείστηκε από κάποιους φίλους που δεν ήταν φίλοι και την πάτησε και εκείνος. Βρεθήκαμε σε πάρα πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όλοι είμαστε οι άνθρωποι του μεροκάματου. Ξεχρέωνα τα δάνεια του μπαμπά, εγώ με τα αδέρφια μου και μας έχουν μείνει άλλα δύο... Είναι βαρύ όνομα το Κατσαφάδου, έχω θείο που έχει δωρίσει την κλινική Κατσαφάδου και στο νοσοκομείο Μεταξά, υπάρχει πτέρυγα 'Κατσαφάδου' αλλά έχω κάνει όλα τα επαγγέλματα, η La vie en Rose έσωσε την οικογένειά μας. Ακόμα δεν έχουμε ολοκληρώσει τα χρέη του μπαμπά".

Διαβάστε περισσότερα για τη Δήμητρα Κατσαφάδου εδώ: 

Με νέες δηλώσεις ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου & Πρόεδρος της εταιρείας La vie en Rose - Πως μας έκλεψαν 290.000 ευρώ (βίντεο)

Made in Greece τα καλλυντικά της topwoman Δήμητρα Κατσαφάδου ''La vie en rose'': Με 46 καταστήματα, κέρδη 7,3 εκατ. ευρώ, μηδενικό δανεισμό (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ