Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απογείωσε το animal print! Κομψή με λεοπάρ σακάκι σε παρουσίαση βιβλίου (φωτό)

Εκπληκτικό στυλ για τη δημοσιογράφο

“Γίνε ο Ηγέτης του εαυτού σου”: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου αυτοβελτίωσης του Δρ. Δημήτρη Ζάμπογλου από τις Εκδόσεις “Διάνοια” στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης!

Στο πλαίσιο της 20ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας και συγγραφέας Δρ. Δημήτριος Ζάμπογλου παρουσίασε στην ιστορική αίθουσα “Φιλολογικό Καφενείο” για πρώτη φορά το βιβλίο του «Γίνε o Ηγέτης του εαυτού σου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Διάνοια”, με τη λογοτεχνική επιμέλεια της Βίκυς Χατζηβασιλείου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση.

Πλήθος φίλων του καλού βιβλίου από όλον τον κόσμο, αλλά και οι πιο σημαντικές προσωπικότητες του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού χώρου της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο έδωσαν το “παρών” και συνεχάρησαν προσωπικά τον Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου για το νέο του εγχείρημα.

Για την περίσταση η δημοφιλής δημοσιογράφος και life coach επέλεξε ένα υπέροχο λεοπάρ σακάκι, το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρο εφαρμοστό παντελόνι και κρεμ μπλούζα.

Ολοκλήρωσε το look με μαύρες πλατφόρμες και περίτεχνο χρυσό κολιέ.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ψωνίζω ρούχα από την λαϊκή ή από δεύτερο χέρι» -«Έχουν την ενέργεια αυτού που τα φόρεσε» - «Οι αντίκες το ίδιο» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Αγαπάμε Σπύρο Πετρουλάκη!: Παρουσίασε χθες το νέο του βιβλίο, «Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο» - Εκεί βρέθηκαν οι Μαρία Τζομπανάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου & Λεωνίδας Κακούρης (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ