Αγαπάμε Σπύρο Πετρουλάκη!: Παρουσίασε χθες το νέο του βιβλίο, «Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο» - Εκεί βρέθηκαν οι Μαρία Τζομπανάκη, Βίκυ Χατζηβασιλείου & Λεωνίδας Κακούρης (φωτό)

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη των 350.000 αντιτύπων!

Ο συγγραφέας του αγαπημένου μας σίριαλ "Σασμού",  ο οποίος είναι και συνθέτης, στιχουργός και αφηγητής παραμυθιών, Σπύρος Πετρουλάκης παρουσίασε το νέο του βιβλίο, την «Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο».

Το βιβλίο αυτό αναφέρεται σε ένα τετράδιο που βρίσκει η πρωταγωνίστρια και έτσι ξεκινά το ολέθριο ταξίδι της προς το παρελθόν.

Εκεί εννοείται βρέθηκαν για να τον τιμήσουν πολυτάλαντοι ηθοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει στον "Σασμό" και μη, δημοσιογράφοι και σκηνοθέτες.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως πάντα λαμπερή ξεκίνησε την παρουσίαση.

Πλάι της, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης και από τα αριστερά ο πρωταγωνιστής του σίριαλ "Άγριε Μέλισσες", Λεωνίδας Κακούρης.


Ο ηθοποιός Τάσος Νούσιας με τον συγγραφέα.
Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η συγκλονιστική Μαρία Τζομπανάκη, πρωταγωνίστρια και αυτή του "Σασμού".

Διαβάστε ακόμα: Ο Σπύρος Πετρουλάκης έτοιμος για νέο Σασμό: Το βιβλίο του με τίτλο «Κατά Ιωάννη» έκανε «πρεμιέρα» & συναρπάζει (φωτό & βίντεο)

Εδώ βλέπουμε τον συγγραφέα με την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν και τον ιδιοκτήτη του εκδοτικού οίκου "Μίνωα" Γιάννη Κωνστανταρόπουλο.
Ο Σπύρος Πετρουλάκης με τους ηθοποιούς της σειράς "Σασμός" Στάθη Μαντώρο και Αλίνα Κωτσοβούλου.
Ο συγγραφέας με τους ηθοποιούς Κωστή Σαββιδάκη και Γιώργο Σουξέ και τον ιδιοκτήτη και παραγωγό των Kappa Studios, Γιάννη Καραγιάννη

Διαβάστε ακόμα: Σπύρος Πετρουλάκης: Γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα: «Αυγή, Το θαμμένο τετράδιο»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ