Γιατί η 17χρονη Νικολέτα έπεσε από γέφυρα στην Κρήτη: Σκηνές δράματος από τη μητέρα και την αδερφή της – Είχε γενέθλια σε δύο εβδομάδες (φωτό & βίντεο)

Η 17χρονη Νικολέτα που έπεσε από ύψος 50 μέτρων στο κενό έδινε Πανελλαδικές

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Χερσόνησο Ηρακλείου στην Κρήτη μετά τον τραγικό θάνατο που βρήκε μία 17χρονη μαθήτρια η οποία έπεσε στο κενό από γέφυρα στην περιοχή της Σταλίδας.

Η Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες θανάτου της μαθήτριας Λυκείου που εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς μέχρι τώρα παραμένει μυστήριο τι ήταν αυτό που οδήγησε τη 17χρονη στη γέφυρα φεύγοντας από το σχολείο της.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδερφή της

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η μικρή αδερφή της 17χρονης οι οποίες πήγαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η Νικολέτα χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

ΚΡΗΤΗ ΘΑΝΑΤΟΣ 17ΧΡΟΝΗΣ

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η μητέρα της ανήλικης απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να το καταθέσει στις Αρχές, προκειμένου να «πέσει φως» στην υπόθεση θανάτου της 17χρονης.

Έδινε Πανελλαδικές σε λίγες μέρες

Η 17χρονη ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλαδικές και την Πέμπτη 23/5 πήγε κανονικά στο σχολείο όπου έδωσε ενδοσχολικές εξετάσεις στην Ιστορία. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, φεύγοντας μετά το σχολείο δεν πήρε το λεωφορείο όπως έκανε καθημερινά, αλλά αποχώρησε με τα πόδια.


Η Αστυνομία ενημερώθηκε από διερχόμενο στον ΒΟΑΚ που είδε την 17χρονη στη γέφυρα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι τουρίστριες που έτυχε να περνάνε από το σημείο, προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη μαθήτρια και να της μιλήσουν όμως όταν έφτασαν, ήταν ήδη αργά.

Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

Όπως μετέδωσε το πρωί της Παρασκευής 24/5 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας ενώ δεν αποκλείεται και αυτό του δυστυχήματος.

Αυτό το οποίο εξετάζει η Αστυνομία είναι αν συνέβη κάτι στο σχολείο που επηρέασε και αναστάτωσε τη μαθήτρια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου μεταξύ άλλων κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και συμμαθητές του σχολείου της 17χρονης.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ