Μήνυμα απόγνωσης στον ξενοδόχο από την τουρίστρια που αγνοείται στη Σίκινο - "Έχω παραπατήσει, έπεσα - Δεν αισθάνομαι καλά" (βίντεο)

Η τελευταία επικοινωνία της άτυχης γυναίκας

Δεν έχουν τέλος οι εξαφανίσεις ξένων επισκεπτών τις τελευταίες εβδομάδες στην χώρα μας.

Νέος συναγερμός σήμανε στη Σίκινο αυτή τη φορά, καθώς αγνοούνται εδώ και κάποια 24ωρα δυο Γαλλίδες τουρίστριες.

Σύμφωνα με τον ANT1, μια εξ αυτών, στις 08:24 το πρωί της Παρασκευής, έστειλε μήνυμα στον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο έμενε, γράφοντας ότι, «έχω παραπατήσει, έχω πέσει, δεν αισθάνομαι καλά». Το μήνυμα συνόδευε και μια φωτογραφία της ίδιας, στην οποία απεικονίζονταν να κείτεται ανάσκελα στο έδαφος.


Ο Ηλίας Γαβανάς, ο άνθρωπος που επικοινώνησε τελευταία φορά με την τουρίστρια, μιλώντας στον ANT1 είπε ότι, «προσπάθησε να επικοινωνήσει το πρωί μέσω Whats Up 5:50, εγώ το είδα 7:20 την πήρα πίσω τηλέφωνο, της έστειλα μήνυμα, γιατί προφανώς οποιοσδήποτε παίρνει εκείνη την ώρα κάποια ανάγκη έχει, δεν μου απάντησε ποτέ και κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί της με τηλέφωνο μέσω Whats Up 8:20, δυστυχώς δεν μιλούσε αγγλικά, μόνο γαλλικά προσπαθούσε να μου εξηγήσει τι συμβαίνει και μου έστειλε μια φωτογραφία της ότι έχει πέσει».

Στην συνέχεια, ο ίδιος πρόσθεσε ότι, «της έστειλα μήνυμα να μου στείλει τη θέση της στο google maps, δεν μου απάντησε ποτέ και μετά δυστυχώς καταλάβαμε ότι το τηλέφωνο της έκλεισε, γιατί τα μηνύματα δεν πήγαν».

«Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Από πλευράς του, ο δήμαρχος του νησιού, Βασίλης Μαράκης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, είπε ότι, «έχουμε διασκορπιστεί σε διάφορα σημεία δεν είναι εύκολο, γιατί έχει αρκετό πράσινο το νησί, σχίνους και κέδρους, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, γιατί καταλαβαίνετε οι συνθήκες είναι δύσκολες, έχει αρκετή ηλιοφάνεια. Πρέπει αν τις βρούμε οπωσδήποτε, κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ