Η Cher πιο ερωτευμένη από ποτέ! Καυτά φιλιά με τον 38χρονο σύντροφο της στο κόκκινο χαλί των Καννών (βίντεο)

Αχώριστοι, λιώνουν ο ένας για τον άλλον

Full in love είναι η Cher και δεν τον κρύβει!

Η 77χρονη τραγουδίστρια είναι αχώριστη με τον αγαπημένο της, Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Σε κάθε κοινή τους εμφάνιση μας δείχνουν πόσο δεμένοι είναι παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν, καθώς ο μουσικός είναι 38 ετών.

Χθες (23/5) βρέθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά του amfAR των Καννών με οικοδέσποινα την Ντέμι Μουρ.

instagram @sitecherbrasil

Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά μπροστά στα φλας των paparazzi βάζοντας τέλος στις φήμες που τους θέλουν να χωρίζουν.

Την άνοιξη του 2023, οι δυο τους είχαν χωρίσει αλλά τα βρήκαν ξανά, λίγους μήνες αργότερα. Εθεάθησαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου, να κάθονται στην πρώτη σειρά του σόου του «Balmain».

Έκτοτε, εμφανίζονται συχνά μαζί σε δημόσια events.

«Το μισώ να μιλάω για το πόσο ευτυχισμένη είμαι, αλλά περνάμε υπέροχα μαζί. Μπορούμε να μιλάμε για μουσική. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ, έχει τον πιο χαριτωμένο γιο στον κόσμο. Απλά καταλαβαινόμαστε», έχει δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για τον 38χρονο σύντροφο της.

Διαβάστε ακόμη: Cher, 78 και να καίει! – Η τραγουδίστρια γιορτάζει τα γενέθλιά της με το 38χρονο toy boy της, Αlexander Edwards – Για καλά γεράματα! (φωτό & βίντεο)

«Μερικές φορές του μιλάω και δεν έχει ιδέα για ποιον μιλάω. Τις προάλλες, είπα, "Ξέρεις ποιος, δεν ξέρω, ο Κλαρκ Γκέιμπλ, [είναι];". Είπε, "Ναι, φυσικά", αλλά οι περισσότερες από τις αναφορές μου... Θα με κοιτάξει και θα πει, "Δεν είχα γεννηθεί ακόμα"», συμπλήρωσε.

Δείτε τα καλύτερα looks του γκαλά των Καννών: Κάννες 2024: Εντυπωσιακά φορέματα στο κόκκινο χαλί της Γαλλικής Ριβιέρας - Demi Moore, Cher, Bella Hadid, Heidi Klum (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ