Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Τοξότη - Έμφαση στους στόχους μας για το μέλλον

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Τοξότη δίνοντας έμφαση περισσότερο στους στόχους μας για το μέλλον. Όμως φαίνεται ότι σήμερα δεν θα είναι εύκολο να λάβουμε αυτό που θέλουμε, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Μολονότι αυτή η όψη είναι βοηθητική για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, να είμαστε αρκετά παραγωγικοί, είναι μια όψη απαισιοδοξίας και θα έχουμε την τάση να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο. Μετά στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη βοηθώντας να επανέλθει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός μας στα επίπεδα που πρέπει τις βραδινές ώρες.

ΚΡΙΟΣ

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις μέρες, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βέβαια βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας, όσο κι αν δεν σας φτιάχνει τα κέφια. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις. Βέβαια τις βραδινές ώρες μπορεί να μην έχετε την καλύτερη ψυχολογία ή να σας βαραίνουν κάποια δικά σας θέματα. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην τα βγάζετε προς τα έξω στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορεί να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είτε βρίσκοντας έναν κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διαιτολόγο, γυμναστή, κλπ., είτε παίρνοντας απόφαση να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που ήδη ξέρετε. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας. Αν δεν είστε εσείς οι ίδιοι ευχαριστημένοι από τον εαυτό σας είναι πιο εύκολο να βλέπετε στους άλλους ότι σας κρίνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη στη διάρκεια της ημέρας δίνοντας της έναν κοινωνικό τόνο, αλλά και αρκετές επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην ξεχνάτε όμως ότι είμαστε στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει κάποια δυσκολία στη συνεννόηση με έναν ανώτερο στον χώρο της εργασίας σας ή μια δύσκολη συζήτηση με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Παρόλα αυτά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, οι βραδινές ώρες προσφέρονται για να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ