Royals Ισπανίας: Καταρρέει ο γάμος τους; Η λίστα με τους εραστές της Λετίσια & η εξωσυζυγική σχέση του Φελίπε με μία πλούσια κληρονόμο

Άτακτοι οι βασιλιάδες ...

Τι κι αν γιόρτασαν πριν δύο μέρες τα 20 χρόνια γάμου τους, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για μία "τελειωμένη υπόθεση" μεταξύ τους.

Ο Βασιλιάς Φελίπε και η Βασίλισσα Λετίσια φαίνεται πως ήδη έχουν υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου και πιθανόν να επισπεύσουν την άνοδο της Λεονόρ στο θρόνο.

Η κρίση του βασιλικού ζευγαριού της Ισπανίας ξεκίνησε το 2013. Εκείνη την περίοδο, το ζευγάρι λέγεται ότι αποφάσισε να αναβάλει το διαζύγιο μέχρι την ενηλικίωσή των παιδιών τους.

Αυτό θα συμβεί τον Απρίλιο του 2025, όταν η μικρότερη κόρη τους Ινφάντα-Σοφία θα γίνει 18 ετών.

Πριν μερικούς μήνες είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση της παράλληλης σχέσης της Λετίσια με τον 53χρονο πρώην γαμπρό της Τζέιμι ντελ Μπούργο, δηλαδή με τον άντρα της μικρότερης αδερφής της.

x

Αυτό, όμως φαίνεται να ήταν η αφορμή, για νέες αποκαλύψεις σχετικά με την (έντονη) προσωπική ζωή των royals της Ισπανίας.

Διαβάστε ακόμη: Βόμβα στο θρόνο της Ισπανίας! Ο πρώην γαμπρός της Βασίλισσας Λετίσια λέει ότι είχε σχέση μαζί του - Το μήνυμα & η φωτό που δημοσίευσε

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Η λίστα με τους εραστές της Λετίσια

Άτακτη αποδεικνύεται πως ήταν η 51χρονη royal όλο αυτό το διάστημα με τη λίστα των εραστών της να συμπεριλαμβάνει διαφορετικά ονόματα.

Η Laura Rodríguez ανέφερε ονόματα όπως ο Luis Miguel González, ένας παντρεμένος άνδρας με πέντε παιδιά που γνώρισε κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μεξικό.

Έχει αναφερθεί επίσης ένας διάσημος ζωγράφος που την απεικόνιζε γυμνή και ο γνωστός τραγουδιστής του μουσικού συγκροτήματος Maná, Fher Olvera. Επιπλέον, είχε σχέση με τον αριστοκράτη Kitín Muñoz, με τον οποίο είχε ένα σύντομο ειδύλλιο.



Σύμφωνα όμως με το αργεντίνικο περιοδικό «Caras», η Λετίθια φέρεται να έχει βρει τώρα νέο εραστή. Ο άνδρας με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί ερωτική σχέση είναι «πολύ πλούσιος» και διαθέτει «ένα κάστρο στα Πυρηναία. Η Λετίθια έχει ήδη περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί του, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Image

Η εξωσυζυγική σχέση του Φελίπε

Αλλά και «½ο βασιλιάς Φελίπε άρχισε να ξενοκοιτάζει». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού «Caras», o σύζυγος της Λετίθια απολαμβάνει την συντροφιά μιας «πλούσιας κληρονόμου», η οποία τον έχει συνοδεύσει σ' ένα από τα τελευταία του ταξίδια, τα Σαββατοκύριακα.

Το όνομα της πάμπλουτης κυρίας δεν είναι προς το παρόν γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, τον Μάρτιο, Φελίπε και Λετίθια ταξίδεψαν χωριστά με τους νέους συντρόφους τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ