Ρένα Βενιέρη: Πέθανε η ηθοποιός & σύζυγός του Μανώλη Μαυρομμάτη – «Έδωσε» μεγάλη μάχη, αλλά δεν κατάφερε να «κρατηθεί» στην ζωή

Πέθανε από ανακοπή χθες τα ξημερώματα. 

Η σύζυγος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη έδωσε μεγάλη μάχη αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Δυστυχώς παρα την τεράστια μάχη που έδωσε η σύζυγός του αθλητικού δημοσιογράφου Μανώλη Μαυρομμάτη, Ρένα Βενιέρη «έφυγε» από την ζωή.

Η Ρένα Βενιέρη νοσηλευόταν επί μήνες μαζί με τον γνωστό αθλητικογράφο, έπειτα από τη μεγάλη πυργκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι.

Πέθανε από ανακοπή χθες τα ξημερώματα. 

Πριν από κάποιες μέρες είχε γίνει γνωστό πως βγήκε από την ΜΕΘ και είχε μεταφερθεί σε Μονάδα Εγκαυμάτων.

Το χρονικό της φωτιάς

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με εγκαύματα, ύστερα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους.

Ο αθλητικογράφος υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μανώλης Μαυρομμάτης βγήκε από την ΜΕΘ – Ποιοι τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο; - Η σύζυγός του ακόμη διασωληνωμένη…(βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Στην μονάδα εγκαυμάτων ο δημοσιογράφος & πρώην Ευρωβουλευτής Μανώλης Μαυρομμάτης – Στην ΜΕΘ η σύζυγός του - Ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι τους (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ