Cannes Festival: «Σάρωσε» πάλι, ο Γιώργος Λάνθιμος! – Βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή της ταινίας του, Jesse Plemmons (φωτό & βίντεο)

Η ταινία του Λάνθιμου, «Kinds of Kindness» είναι παντού πρώτη!

Ακόμη ένα βραβείο για μία δημιουργία του κορυφαίου σκηνοθέτη, Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Τζέσε Πλέμονς πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, το «Kinds of Kindness» και «κέρδισε» το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο ίδιος ο Λάνθιμος έχει περιγράψει το «Kinds of Kindness» ως μια ταινία που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ τη σύγχρονη εποχή, στην οποία λαμβάνουν χώρα «τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία».

Image

Διαβάστε ακόμα: Στις Κάννες η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου – Αναλυτικά όλο το Διαγωνιστικό του Φεστιβάλ

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψή του, το «Kinds of Kindness» είναι ένας «τρίπτυχος μύθος, που ακολουθεί έναν άνθρωπο χωρίς επιλογή που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του. Ένας αστυνομικός που ανησυχεί ότι η γυναίκα του που έλειπε στη θάλασσα επέστρεψε και φαίνεται άλλος άνθρωπος. Και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης».

Image

Στο καστ της ταινίας επιστρέφει η μούσα του Λάνθιμου, Emma Stone ο Willem Dafoe και η Margaret Qualley, οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν στο «Poor Things». Ακόμη, θα δούμε τους Jesse Plemmons, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie και Hunter Schafer.

Image

twitter

Δείτε το trailer:

Ανυπομονούμε να βγει στους κινηματογράφους και αποσπάσει ακόμα περισσότερα βραβεία.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λάνθιμος: Αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών - Θερμό χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας (φωτό-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ