Νικολά Ματιέ: Αυτός είναι ο 45χρονος συγγραφέας & νέος ερωτάς της πανέμορφης Πριγκίπισσας Σάρλοτ του Μονακό (φωτό & βίντεο)

Τα lovebirds!

Τον Ιανουάριο χώρισε η κόρη της Πριγκίπισσας Καρολίνας, η Charlotte του Μονακό με τον Dimitri Rassam.

Έπειτα από 4,5 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η εγγονή της αείμνηστης πριγκίπισσας Γκρέις Κέλι, και ο παραγωγός ταινιών, Ντιμίτρι Ρασάμ, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά το 2016 και παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019. 

Δεύτερο διαζύγιο για την όμορφη κόρη της Καρολίνας του Μονακό - Η Charlotte  & ο Dimitri χωρίζουν - Η μοίρα  με χωρισμούς & θανατηφόρα δυστυχήματα των Μονεγάσκων (φωτό) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Θυμίζουμε ότι η Charlotte Casiraghi, είναι μητέρα δύο παιδιών. 

Image

twitter

Διαβάστε ακόμα: Χορός των Ρόδων: Λαμπερές μαμά και κόρη! – Η Πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό και η Σάρλοτ με συγκλονιστικές δημιουργίες Chanel & Lanvin (φωτό & βίντεο)

Συγκεκριμένα έχει έναν 5χρονο γιο, τον Μπαλτάζαρ, τον οποίο απέκτησε με τον σύζυγό της Dimitri Rassam και έναν 10χρονο γιο, τον Ραφαέλ, που απέκτησε από την σχέση της με τον stand-up κωμικό και ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ.

Ο παράφορος έρωτας με συγγραφέα!

Η Charlotte Casiraghi βρήκε και πάλι τον έρωτα!

 Αυτή τη φορά στα μάτια του Γάλλου συγγραφέας, Νικολά Ματιέ.

Ο Νικολά Ματιέ γεννήθηκε στο Επινάλ το 1978. Σπούδασε ιστορία και κινηματογράφο.

Το 2014 βγήκε από τον εκδοτικό οίκο Actes Sud το αστυνομικό μυθιστόρημά του "Aux animaux la guere", το οποίο απέσπασε πολλά βραβεία και διασκευάστηκε για την τηλεόραση από τον Αλαίν Τασμά. 

Οι δύο τους έχουν κοινό πάθος για την λογοτεχνία και τον πολιτισμό. 

Image

Δυστυχώς, βέβαια τα δύο διαζύγια δεν είναι τα μόνα τραγικά συμβάντα της ζωής της, καθώς η πραγματική τραγωδία που την "σημάδεψε" από πολύ νωρίς σε ηλικία μόλις 4 ετών ήταν ότι έχασε τον πατέρα της, Στέφανο Κασιράγκι, σε δυστύχημα.

Ο Στέφανο Κασιράγκι ήταν γιος μιας οικογένειας βαθύπλουτων Ιταλών εργολάβων αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να ευχαριστηθεί τα προνόμια του ...

Διαβάστε ακόμα: Σάρλοτ Κασιράγκι: Η πρώτη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο – Ποιος είναι ο Γάλλος διανοούμενος που ερωτεύτηκε παράφορα, η Πριγκίπισσα του Μονακό; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ