Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω - Προσοχή στις εντάσεις & στην πίεση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις 

Από την προηγούμενη εβδομάδα με τις πλανητικές αλλαγές που είχαμε του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Δία που πέρασαν στους Διδύμους, βαδίζουμε σε ένα διαφορετικό ενεργειακά τοπίο στο οποίο καλούμαστε να προσαρμοστούμε σιγά σιγά. Σήμερα Δευτέρα η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα που θα περάσει στον Υδροχόο. Από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες, που είναι πιο απαιτητική όψη κυρίως για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου που μπορεί να νιώσουν μεγαλύτερη πίεση και ένταση, να γίνουν αποδέκτες χειριστικών συμπεριφορών και να δοκιμαστεί το νευρικό τους σύστημα μέχρι το μεσημέρι. Οι επόμενες όψεις της από το μεσημέρι κι έπειτα είναι πιο συμπαθητικές με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα κι αν μη τι άλλο ό,τι κι αν έχει προκύψει μέσα στη μέρα θα επιλυθεί προς το βράδυ με θετικό τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι νωρίς το μεσημέρι η Δευτέρα είναι πιο επιβαρυμένη, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στο ζώδιο σας δημιουργεί συνθήκες ανάφλεξης τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε στις αντιδράσεις και τις απαντήσεις σας σήμερα για να βγείτε κερδισμένοι. Κάνοντας επίθεση ή πιέζοντας δεν θα οδηγηθείτε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη μπορεί σήμερα να νιώθετε πιεσμένοι από ανωτέρους, προϊσταμένους και γενικώς ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Πριν τα «βροντήξετε» όλα πάρτε λίγο χρόνο να ηρεμήσετε, να καθαρίσετε κάπως το μυαλό σας και να αντιδράσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πολύ πιο αισιόδοξο το βράδυ που θα βοηθήσει να φτιάξει η ψυχολογία σας η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη στον Αιγόκερω και τον Άρη στον Κριό που θα είναι έντονη μέχρι το μεσημέρι μπορεί να σας κάνει να «βράζετε» και να είστε αποδέκτες κάποιας λεκτικής επίθεσης ίσως στον χώρο εργασίας ή στο περιβάλλον που μπορεί να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας. Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει και αν βλέπετε ότι τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν καλύτερα να αδιαφορήσετε ή να αποφύγετε εντελώς την οποιαδήποτε συζήτηση. Αν έχετε να παρουσιάσετε κάποια δική σας ιδέα ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε το δικό σας τρόπο δράσης, προτιμήστε τις μεσημεριανές ώρες με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό. Γενικότερα οι βραδινές ώρες θα είναι πιο ευχάριστες και μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και για να περάσετε όμορφα σε μια έξοδο με το σύντροφο ή τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη τετραγώνου της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Άρη στον Κριό είναι πιο έντονη μέχρι το μεσημέρι, δίνοντας ένα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο πρωινό της Δευτέρας αλλά και βιασύνη. Καταρχάς αποφύγετε σήμερα να μαλώσετε για θέματα που αφορούν στα οικονομικά. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να βρείτε το δίκιο σας καθώς τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και η κοινή λογική μπορεί να έχει πάει περίπατο. Από την άλλη προσέξτε στις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που κάνετε με άτομα άγνωστα προς τα εσάς. Δύσκολο το πρωινό και για τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας. Μην πιέζετε και μην πιέζεστε. Πολύ πιο άνετο το υπόλοιπο της μέρας με τη Σελήνη να σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα και στη συνέχεια να προχωρά στον φιλικό σας Υδροχόο δημιουργώντας όλες τις θετικές προοπτικές για ένα ωραίο βράδυ.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ