Στον ιατροδικαστή η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα που ξυλοκοπήθηκε - Η Σοφία Πολυζωγοπούλου εξετάστηκε και έγινε καταγραφή των τραυμάτων (βίντεο)

Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας για τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, θα μπει στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του 

Την ώρα που ο ποινικολόγους Απόστολος Λύτρας έφευγε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τον εισαγγελέας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, η  Σοφία Πολυζωγοπούλου, περνούσε την πόρτα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών.

H Σοφία Πολυζωγοπούλου εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή και έγινε επίσημη καταγραφή των τραυμάτων της. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας θα μπει στη δικογραφία.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» κατέγραψε τη με τη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα να εισέρχεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστή δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ γράφει: Ο ποινικολόγος την έκανε μαύρη στο ξύλο γιατί ζήλεψε – Επέστρεψαν από δείπνο και μάλωσαν στο αυτοκίνητο (βίντεο)

Η σύζυγος του ποινικολόγου, Σοφία Πολυζωγοπούλου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16/6 σε ιδιωτική κλινική με βαριά τραύματα. Ο γιατρός που την εξέτασε τη ρώτησε αν έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας με την ίδια να απαντά καταφατικά και εν συνεχεία ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη του ποινικολόγου.


Διαβάστε ακόμα: Δακρυσμένος ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας παραδέχεται τον ξυλοδαρμό: «Ζητώ συγνώμη, την υπεραγαπώ, θα ζητήσω βοήθεια» (βίντεο)

Ποια είναι η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του δικηγορικού γραφείου Απόστολος Λύτρας και Συνεργάτες, η Σοφία Πολυζωγοπούλου είναι δικηγόρος Αθηνών, νομικός σύμβουλος – μέλος της Στέγης για τις Κακοποιημένες Γυναίκες, μέλος του συνδέσμου Επιστημόνων Ηλείας.

Έχει εκπονήσει μελέτες με θέμα την Ποινική Διαμεσολάβηση, την Ψυχική Ασθένεια και Άδικη Πράξη, την Προστασία του Απορρήτου.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και έρευνες σε νομικά έντυπα.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά νομικά συνέδρια· ενδεικτικά : «Ανώτατο Σεμινάριο Ποινικού», «13th International Anti-Corruption Conference», «Ναρκωτικά και Ποινικό Δίκαιο», «Η Ποινική Δίκη στην Πράξη», «Η ποινικκή διαχείριση της δωροδοκίας», «Ποινική Συνδιαλλαγή – PLEA BARGAINING και εναλλακτικές μορφές περάτωσης της πονικής διαδικασίας», «Επικοινωνιακή Δικαιοσύνη – Ψυχική Υγεία – Πρόληψη Παραβατικότητας Ανηλίκων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ