Ελένη Μενεγάκη: Ο ξέφρενος χορός για την νίκη του Παναθηναϊκού - «Μπράβο στην ομάδα μας! Τεράστια η χθεσινή νίκη» (βίντεο)

O Παναθηναϊκός στέφθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης, δεκατρία χρόνια μετά.

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τον ξέφρενο χορό για την νίκη του Παναθηναικού που κατέκτησε την 7η Euroleague της ιστορίας του, κερδίζοντας στον τελικό του Βερολίνου τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80.

Η παρουσιάστρια χόρεψε την επιτυχία της Άννας Βίσση «Λαμπώ» και αναφώνησε: «Να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που πραγματικά γιορτάζουν σήμερα, στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που έφερε μία τεράστια νίκη σε όλους γιατί τέτοιες νίκες δεν γιορτάζει μόνο η ομάδα, αλλά όλοι οι φίλαθλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό».


Διαβάστε ακόμα: Συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πανηγύρισε μαζί με τα παιδιά του το 7ο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του Παναθηναϊκού, (φωτό & βίντεο)

O Παναθηναϊκός στέφθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης, δεκατρία χρόνια μετά τη στέψη του στη Βαρκελώνη, στο Βερολίνο, μία πόλη που ταιριάζει στους πράσινους, αφού το 2009 ξανά στο ίδιο μέρος, είχαν πανηγυρίσει το πέμπτο τρόπαιο τους στη διοργάνωση.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υποκλίθηκε στον προπονητή του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν: «Είσαι ο Νο1 coach» - «Θα ήθελα να παίξω για σένα» (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ