Αννίτα Πάνια: Η αποκάλυψη που δεν φανταζόμασταν - "Είχαμε ένα νταλαβέρι για ένα διάστημα - Τρελή αυτή, τρελός κι εγώ" (βίντεο)

Ποιος κύριος μοιράστηκε spicy πληροφορίες;

Οι Γιώργος Σαρρής, Χρήστος Παπαδόπουλος και Θοδωρής Παπαδόπουλος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Μεταξύ άλλων μοιράστηκαν άγνωστες ιστορίες από τα Παιδιά από την Πάτρα, τους Ζιγκ Ζαγκ και την Οπισθοδρομική Κομπανία.

«Μπήκα από συγκυρία στα παιδιά από την Πάτρα, έφυγε ο μπουζουξής τους, πήγε φαντάρος και πήρα τη θέση του. Το τραγούδι “Δεν θέλω την συμπόνια κανενός” το ανακάλυψε ο Καρελάς σε ένα τζουκμποξ στην Καρδίτσα. Οι πωλήσεις του τραγουδιού “Δεν θέλω την συμπόνια κανενός” έφτασαν στους 350.000 δίσκους. Ήταν τόσο μεγάλη η δύναμη του τραγουδιού που σε μία συναυλία από τις πρώτες νότες ο κόσμος “γκρέμισε” το θέατρο», είπε αρχικά ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Σαρρής ανέφερε από την πλευρά του: «Ήμουν στη Γενεύη, με πήραν ο Ζμπέκος και Παρασκευόπουλος και μου είπαν ότι πρέπει να γυρίσω στην Πάτρα έτσι άρχισε να γράφεται η ιστορία των Ζιγκ Ζαγκ. Το όνομα Ζιγκ Ζαγκ βγήκε από έναν στίχο τραγουδιού, στην αρχή λεγόμασταν “Νυχτερινοί επισκέπτες” άλλα δεν άρεσε στον παράγωγο μας.


Υπήρχαν κόντρες με τα Παιδιά από την Πάτρα, σε μία συναυλία μπήκε ο Παπαδόπουλος στο καμαρίνι να φωνάξει γιατί δεν του άρεσε η σειρά που έβγαιναν. Το τραγούδι “Φύσηξε έρωτας βοριάς” το έγραψα όταν υπήρξε μία προσωπική αναστάτωση στη ζωή μου, με αυτό το τραγούδι παντρεύτηκα δεύτερη φορά τη γυναίκα μου. Σε μία συναυλία μας στην Κρήτη είχε τόσο πολύ κόσμο που δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τη συναυλία πηδήξαμε σε ένα αυτοκίνητο και «δραπετεύσαμε».

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος είπε: «Tο 1981 ήρθε στη ζωή μου η Οπισθοδρομική Κομπανία, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να αρχίζει να φουντώνει. Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν αυτός που μας “μάντρωσε” και μας έφτιαξε τον πρώτο μας δίσκο. Την Ελευθερία Αρβανιτάκη την ανακάλυψε η Κομπανία σε μία ταβέρνα στη Σκόπελο και της είπαν “πρέπει να έρθεις μαζί μας”. Εμείς τότε παίζαμε μουσική σε ταβέρνες και βγάζαμε “καπέλο”, δεν παίρναμε αλλιώς χρήματα.

Με την Αννίτα Πάνια είχαμε ένα νταλαβέρι ένα διάστημα. Τρελή αυτή, τρελός κι εγώ, τα είχαμε βρει πολύ ωραία. Και τότε ήταν να γίνει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Κοίτα Μιχάλη μου, το χάλι μου” και λέγαμε ποιες θα παίξουν τις γυναίκες μας στο κόντεπτ του βίντεο κλιπ; Κι εγώ έβαλα σαν γυναίκα μου την Αννίτα Πάνια και είναι και η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση».

Διαβάστε ακόμη: Πρώην, νυν & παιδιά: Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Αννίτα Πάνια, Έλενα Φερεντίνου, Σοφία & Ανδρέας Καρβέλας - Η οικογένεια σε μία σπάνια συγκέντρωση (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Άννα Βίσση, Σοφία Καρβέλα, & Χριστίνα Πολίτη: Οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές & τις παντρεύονται (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ