Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Η 15χρονη κόρη τους Βιβιάν άλλαξε το επίθετό της – Κρατάει μόνο της μαμάς…( φωτό)

Ένα ένα τα παιδιά κάνουν πέρα τον πατέρα τους...

Η μικρότερη κόρη της Αντζελίνα Τζολί, Βίβίαν, άλλαξε το επίθετο της…

Το 15χρονο κορίτσι, βοήθησε την 48χρονη βετεράνο ηθοποιό και μητέρα της, στην παραγωγή του θεατρικού έργου «The Outsiders Playbill».

Πιο συγκεκριμένα η κόρη του πρώην ζευγαριού αναφέρεται στα credits του μιούζικαλ ως Βιβιάν Τζολί, και όχι Βιβιάν Τζολί-Πιτ. 

Η Βιβιάν αναφέρεται ως βοηθός παραγωγού στο θεατρικό έργο «The Outsiders».

Εν τω μεταξύ, η ανακοίνωση της Τζολί λέει: «Η Αντζελίνα είναι ενθουσιασμένη που εργάζεται στο πρώτο της εγχείρημα θεατρικής παραγωγής μαζί με την κόρη της, Βιβιάν, η οποία είναι φοιτήτρια θεάτρου και υποστηρικτής των τεχνών».

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie για Brad Pitt: «Με κακοποιούσε σωματικά, πριν το περιστατικό στο αεροπλάνο» - «Όταν άγγιξε τα παιδιά μου, έφυγα» (φωτό)

Σύμφωνα με το People, η κίνηση αυτή έρχεται αφού την περασμένη εβδομάδα η Αντζελίνα έλαβε εντολή από δικαστή να παραδώσει κάθε συμφωνία που υπέγραψε με τρίτο μέρος για μια περίοδο οκτώ ετών.

Μαζί με την Βιβιάν είχε αλλάξει πριν από κάποιο καιρό το επίθετό της και η ζΖαχάρα μία από τις μεγάλες της κόρες.

Είναι γνωστό, τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους, εκτός από την Σίλοου που κάνει προσπάθειες να είναι κοντά του.

Συνεχίζεται ο πόλεμος Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί

Οι «Μπραντζελίνα» χώρισαν πριν από επτά χρόνια, αλλά το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τελείωσε η σχέση τους και τις συνεχιζόμενες επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους είναι ασταμάτη!

Διαβάστε ακόμα: Angelina Jolie-Brad Pitt: H κόρη τους Shiloh, αποφάσισε να μετακομίσει με τον πατέρα της, επειδή έχουν «πιο γνήσια σχέση» – Δυσαρεστήθηκε πολύ η μαμά! (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ