Angelina Jolie-Brad Pitt: H κόρη τους Shiloh, αποφάσισε να μετακομίσει με τον πατέρα της, επειδή έχουν «πιο γνήσια σχέση» – Δυσαρεστήθηκε πολύ η μαμά! (φωτό)

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των ηθοποιών συνεχίζεται!

Είναι πασίγνωστο ότι το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt διανύουν μια μακροχρόνια περίοδο άσχημου διαζυγίου από το 2016.

Το διαζύγιό τους ξεκίνησε με καταγγελίες ακόμη και για ενδοοικογενειακή βία από τον Brad Pitt, μεταξύ άλλων. Πρόσφατα, ο ηθοποιός παραιτήθηκε από αγώνα για συνεπιμέλεια των παιδιών του.

Αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς όπως φαίνεται, δεν θα χωριστεί εντελώς από τα 6 παιδιά του, καθώς η Shiloh αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της Angelina Jolie μόλις ενηλικιωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Touch Weekly, η Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, πρόκειται να γίνει 18 ετών και ενημέρωσε τη μητέρα της ότι θέλει να ζήσει με τον Brad Pitt όταν ενηλικιωθεί, κάτι που δεν άφησε και πολύ ευχαριστημένη την Angelina Jolie.

Διαβάστε ακόμα: O Brad Pitt «έκανε» πίσω: Παραιτείται της κοινής επιμέλειας των 6 παιδιών τους με την Angelina Jolie - Αρκείται στην απλή επίσκεψη (φωτό)

Η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κακή σχέση μεταξύ της Shiloh και της Angelina. Απλά, τα πάει καλύτερα με τον πατέρα της και είναι επιθυμία της να ζήσει μαζί του, αφού με τον Brad Pitt έχει προφανώς μια "πιο γνήσια σχέση" από ό,τι με την Jolie, όπως αναφέρει σε συνέχειά του το ίδιο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, θα μπει τέλος σε αυτή τη δικαστική διαμάχη το καλοκαίρι, ως τότε, αναμένουμε!

Διαβάστε ακόμα: O Brad Pitt γιόρτασε μαζί με τη σύντροφο του, Ines de Ramon - Το ρομαντικό τετ-α-τετ & το πανάκριβο πουκάμισο αξίας 6.000 δολαρίων (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ