Πριγκίπισσα Kate: Που σκέφτεται να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση – Η σημαδιακή ημερομηνία του «Trooping the Color» (φωτό)

Η 42χρονη συνεχίζεται να υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και τα πάει καλά!

Από ότι φαίνεται υπάρχει περίπτωση να δούμε την αγαπημένη μας Πριγκίπισσα νωρίτερα.

Ο λόγος για την Πριγκίπισσα Κέιτ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η σύζυγός του Πρίγκιπα Ουίλιαμ σκέφτεται έντονα να κάνει μια εμφάνιση στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή Trooping the Color.

Οι βασιλικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν βέβαια χθες ότι η Κέιτ δεν θα παραστεί στο Colonel’s Review στις 8 Ιουνίου – που είναι η παραδοσιακή πρόβα για το Trooping the Colour, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, η Daily Mirror ανέφερε ότι η Πριγκίπισσα σκέφτεται να βγει στο διάσημο μπαλκόνι εάν αισθάνεται αρκετά καλά.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate: «Ανταποκρίνεται καλά στη χημειοθεραπεία» - «Δεν υπάρχει βιασύνη για να κάνει την δημόσια εμφάνιση», αποκαλύπτει φίλος του Παλατιού (φωτό)

Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Η μέλλουσα Βασίλισσα υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο και όπως όλα δείχνουν τα πάει καλά.

Υπό κανονικές συνθήκες η Πριγκίπισσα Κέιτ, θα έπρεπε να χαιρετήσει στις 8 Ιουνίου λόγω του ρόλου της ως «Συνταγματάρχης των Ιρλανδικών Φρουρών».

Ο Αντιστράτηγος Τζέιμς Μπάκναλ, πρώην διοικητής του Συμμαχικού Σώματος Ταχείας Αντίδρασης, θα είναι ο αξιωματικός επιθεώρησης στη θέση της Κέιτ για την Επιθεώρηση Συνταγματάρχη.

Τέλος, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αποκάλυψαν επίσης χθες ότι ο Βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα παροσιαστεί εκεί με άμαξα με τη βασίλισσα Καμίλα στις 15 Ιουνίου και δεν θα είναι έφιππος, όπως θα ήθελε.

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate – Πρίγκιπας William: Αυτή η φωτογραφία του ζευγαριού «έρχεται» για πρώτη φορά στο φως – Έξαλλοι οι royal fans

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr