Ιάσων Δούσης: "Είμαι σε σχέση με τον Δημήτρη, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω"

Ο καθηγητής Ιταλικών μίλησε για την περίοδο που συστηνόταν ως «Τζέισον Αντιγόνη», αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν εκεί

Ο Ιάσων Δούσης, που στο παρελθόν είχε αλλάξει την εμφάνισή του, συστηνόταν ως Jason Αντιγόνη και χρησιμοποιούσε την αντωνυμία «το», μίλησε για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, αλλά και την προσωπική του ζωή.

Μιλώντας στο Secret, αναφέρθηκε αρχικά, στους λόγους που τον οδήγησαν να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του και το όνομά του, πριν από πέντε χρόνια.

«Το άλλαξα το 2019, γιατί έτσι ένιωσα. Ίσως ήθελα να περνάω πλέον, απαρατήρητος. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει όσες αλλαγές θέλει εμφανισιακά. Η ποιότητα του χαρακτήρα μετράει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως και η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ήταν ένας από τους λόγους που συνέβαλαν στην απόφασή του.

«Η δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου που με συγκλόνισε και ένιωσα την ανάγκη να προστατευτώ και να προσέξω τον εαυτό μου, με οδήγησε εκεί. Αυτό βέβαια δείχνει την τρανσοφοβία της κοινωνίας. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι αποδεκτός, όπως κι αν ντύνεται», τόνισε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή. «Είμαι πολύ καλά, σε σχέση με τον Δημήτρη. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παντρευτώ και να τεκνοθετήσω», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη: "Ήμουν ο Τζέισον Αντιγόνη αλλά είμαι τελικά ο Ιάσων Δούσης - Ο non-binary ακτιβιστής είναι πλέον καθηγητής & εκδότης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ