«Διαμάχη» Κούγια – Κασσελάκη για την υπόθεση του Απ. Λύτρα: «Στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας» - «Δυστυχώς, η Κυβέρνηση το ανέχεται»

"Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας", αναφέρει ο κος. Κασσελάκης.

Μία «διαμάχη» ξεκίνησε ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα απάντησε μέσω twitter.

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι.

Στην απάντησή του, ο κ. Κούγιας αναφέρει: «Πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές.

Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για τον γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων.

Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας –συζύγου– γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν.

Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά.

Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.

Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό.

Αθήνα, 19/6/2024

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας».

Διαβάστε ακόμα: Μία ακόμη δύσκολη νύχτα για την Πολυζωγοπούλου: Μπήκε με το κλειδί του Λύτρα η πρώην σύζυγο και η κόρη του – Φέρε μου τα λεφτά και τα ρούχα το μήνυμα του ποινικολόγου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Πάτησε το panic button και λιποθύμησε»: Πως περιγράφει ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, όσα έγιναν το βράδυ στο σπίτι - Θα ζητηθεί η κράτηση του ποινικολόγου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά»: Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – Την έβαλε σε γκρουπ στο viber και επικοινωνούσε μαζί της (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ