Απόστολος Λύτρας: «Θα γίνει οικονομικός έλεγχος, υπήρχαν πολλά μετρητά στο σπίτι» - Τι λέει ο Σταύρος Μπαλάσκας (φωτό & βίντεο)

«Χρωστούσε παντού, αλλά ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ» αναφέρει ο ειδικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας

«Χρωστούσε παντού», είπε αναφερόμενος στον Απόστολο Λύτρα το πρωί της Παρασκευής 21/6 ο Σταύρος Μπαλάσκας στο MEGA.

O ειδικός αστυνομικός αναλυτής, εστιάζοντας στον γνωστό ποινικολόγο που προφυλακίστηκε, επεσήμανε ότι στο σπίτι του υπήρχαν πολλά μετρητά και αναμένεται να γίνει οικονομικός έλεγχος.

«Έχουν γίνει αναφορές για τον κ. Λύτρα ότι είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπου αναφέρθηκε πως από τις 9 υποθέσεις που έπαιρνε, πληρωνόταν τη μία. Στις άλλες έμπαινε με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμα και παραγκωνίζοντας πολλές φορές συναδέλφους του. Δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Αναλάμβανε τις υποθέσεις δωρεάν. Ο κ. Λύτρας το έκανε υπέρμετρα, ενώ το κάνουν όλοι, και το έκανε για να είναι στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας. Χρωστούσε παντού, είχε και βοήθεια από την οικογένειά του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε ακόμα: Το πρώτο βράδυ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τον Απόστολο Λύτρα: Γιατί τσακώθηκε με συγκρατούμενο - Ποιοι είναι μαζί του στο κελί 4 της VIP πτέρυγας (βίντεο)

«Ο στόλος των super cars που διέθετε κόστιζε μισό εκατομμύριο ευρώ. Το γραφείο του στην Εμ. Μπενάκη είχε βγει στο σφυρί 10 φορές και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το κρατούσε. 

Το σπίτι της γυναίκας του ήταν αρρύθμιστο, σε 10 μέρες θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, είναι η μεζονέτα και το πάρκινγκ στο Χαλάνδρι», σημείωσε.

Διαβάστε ακόμα: «Στείλε τα ρούχα και τα λεφτά»: Το μήνυμα του Απόστολου Λύτρα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – Την έβαλε σε γκρουπ στο viber και επικοινωνούσε μαζί της (βίντεο)

«Χρωστούσε στην ΑΑΔΕ πολλά και, για να κάνει όλες αυτές τις πατέντες οικονομικά, τα είχε μεταβιβάσει στη σύζυγό του. Τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι ήταν για να πληρωθούν μισθοί, τα σχολεία των παιδιών, και πολλά έξοδα στην Κύπρο. Υπήρχαν χρήματα στο σπίτι μετρητά, ένα μεγάλο ποσό. Θα γίνει οικονομικός έλεγχος στα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του Απόστολου Λύτρα», συμπλήρωσε.


 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ