Ποια παρουσιάστρια απολύθηκε για συνέντευξή της με τον Τζο Μπάιντεν – Την κατηγορούν ότι πήρε γραμμή από τον Λευκό Οίκο (βίντεο)

Η Άντρεα Λόφουλ Σάντερς, παραδέχθηκε ότι πήρε ερωτήσεις από το επιτελείο του Τζο Μπάιντεν

Ο ραδιοφωνικός σταθμός WURD Radio, απέλυσε την παρουσιάστρια Άντρεα Λόφουλ Σάντερς, καθώς παραδέχτηκε ότι η συνέντευξή της με τον Τζο Μπάιντεν είχε προεπιλεγμένες ερωτήσεις από την εκστρατεία του προέδρου των ΗΠΑ.

«Η συνέντευξη περιείχε προκαθορισμένες ερωτήσεις που παρέχονται από τον Λευκό Οίκο, κάτι που παραβιάζει την πρακτική μας να παραμένουμε ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης υπόλογο στους ακροατές μας. Ως αποτέλεσμα, η κα Λόφουλ Σάντερς και το WURD Radio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν άμεσα οι δρόμοι τους», ανακοίνωσε η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του σταθμού «WURD Radio» που εδρεύει στη Φιλαδέλφεια.

Η Άντρεα Λόφουλ Σάντερς είχε στο παρελθόν παρουσιάσει το "The Source" στο WURD 96.1 FM, και την περασμένη Τετάρτη πήρε συνέντευξη από τον 81χρονο Αμερικανό πρόεδρο.

Οι ερωτήσεις που «έκαψαν» την παρουσιάστρια
Σύμφωνα με την New York Post, το Σάββατο αποκάλυψε σε εκπομπή του CNN ότι έλαβε οκτώ ερωτήσεις από την εκστρατεία Μπάιντεν και χρησιμοποίησε τέσσερις από αυτές. Οι ερωτήσεις αφορούσαν το τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές, τα επιτεύγματά του Μπάιντεν, τις επιδόσεις του στο debate και τι θα έλεγε στους διστακτικούς ψηφοφόρους.

«Το WURD Radio δεν είναι φερέφωνο του Μπάιντεν ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ