Βάνα Μπάρμπα: «Να σβήσουμε τη λέξη "καρκίνος" δίπλα από το όνομά μου - Φταίω, δεν πήγαινα στον γιατρό γιατί πόναγα με την απώλεια αδελφής & μάνας

"Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου", λέει η Βάνα Μπάρμπα που ετοιμάζεται να κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας

H Βάνα Μπάρμπα μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και τέσσερα χρόνια τους λόγους που το απέφευγε, αλλά και την επέμβαση που πρέπει να κάνει.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό "ΟΚ!" και τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη, είπε ότι η πρώτη λέξη δίπλα από το όνομά της στο Google είναι: «Καρκίνος».

Πρόσφατα αποκάλυψες ότι υποβάλλεσαι σε ανοσοθεραπεία.

Αυτές τις μέρες έχω να κάνω μία ακόμα αναγνωριστική επέμβαση για να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκομαι – δεν θέλω να δίνω περισσότερες λεπτομέρειες για να μην τρομάζουν οι άνθρωποι δίπλα μου. Πέρασα δύσκολα, αλλά το λάθος ήταν δικό μου. Εγώ δεν πήγαινα στους γιατρούς. Όταν δεν κάνεις πρόληψη επειδή έχεις φοβία, δεν σου φταίει μετά κανείς. Και στο τέλος τα πράγματα έγιναν σμπαράλια.

Φοβάσαι για τη ζωή σου;

Όχι, δεν φοβάμαι. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω τακτοποιήσει το παιδί μου. Δεν με ενδιαφέρει αν θα πάθω κάτι, απλά θέλω να είμαι κοντά στο παιδί, να μπορώ να το στηρίξω. Αυτό το πλάσμα το αγαπάω όσο τίποτα στη ζωή μου, όπως κάθε μητέρα. Για το παιδί μου θέλω να είμαι καλά.

Πόσο καιρό ταλαιπωρείσαι;

Είναι τώρα τρία χρόνια, τέσσερα. Αλλά μέσα σε αυτό το διάστημα έχασα τους δικούς μου ανθρώπους, πρώτα την αδελφή μου, μετά τη μάνα μου, οπότε δεν είχα ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση ούτε το κουράγιο να ψαχτώ. Τώρα πρέπει να κάνω και αυτή την επέμβαση, σύντομα θα ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να σβήσουμε και τη λέξη «καρκίνος» δίπλα από το όνομά μου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ