Πένθος στην Πάτρα για τον ξαφνικό θάνατο της 27χρονης αθλήτριας Σεμέλης Θεοδώρας Αντύπα-Πνίγηκε στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Α.Πεπανός»

Στο πένθος έχει βυθιστεί  η τοπική κοινωνία της Πάτρας και ο Ν.Ο. Πατρών στο άκουσμα της είδησης του πνιγμού της 27χρονης Σέμελης- Θοδώρας Αντύπα.

Στο πένθος έχει βυθιστεί  η τοπική κοινωνία της Πάτρας και ο Ν.Ο. Πατρών στο άκουσμα της είδησης του πνιγμού της 27χρονης Σέμελης- Θοδώρας Αντύπα.



Η 27χρονη που παλαιότερα ήταν κολυμβήτρια του Ν.Ο. Πατρών και στη συνέχεια ασχολήθηκε με τον στίβο, πήγε για κολύμβηση στο «Α.Πεπανός» όπως συνήθιζε  και για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους πνίγηκε, με τους γιατρούς να μην καταφέρνουν παρά τις προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή.



Η άτυχη αθλούμενη πήγε στο κολυμβητήριο το μεσημέρι της Τρίτης και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της.  Από την πισίνα την  ανέσυραν οι παρευρισκόμενοι κολυμβητές. Το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα και οι διασώστες ξεκίνησαν τη μάχη για να τη διατηρήσουν στη ζωή.



Τελικά, η 27χρονη αθλούμενη  διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.



Σύμφωνα με πληροφορίες την κοπέλα είδαν πρώτοι δύο γονείς που κάθονταν δίπλα στην πισίνα γιατί παρακολουθούσαν τα παιδιά τους. Η κοπέλα έκανε βουτιά και δεν ανέβηκε στην επιφάνεια του νερού γεγονός που τους προβλημάτισε και στη συνέχεια αφού την είδαν αναίσθητη άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η κοπέλα όταν ανασύρθηκε είχε αίμα στην μύτη.

* Στο 5ο Αστυνομικό τμήμα έδωσαν καταθέσεις για το τραγικό περιστατικό ο Παναγιώτης Κογκόλης-πρόεδρος ΠΕΑΚ, ο Νίκος Βασιλείου-αντιπρόεδρος ΠΕΑΚ

Νανά Μαντζαβίνου-πρόεδρος ΝΟΠ και Μάνθος Γιαννόπουλος-προπονητής κοινού ΝΟΠ.
 

* Η κοπέλα ζήτησε να κολυμπήσει στον χώρο όπου κολυμπά το κοινό. Λίγη ώρα αργότερα έχασε τις αισθήσεις της, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα.

Στο σημείο βρέθηκε διασώστης που προσπάθησε να της παράσχει της πρώτες βοήθειες, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να βοηθήσει.

Άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου διεκομίσθη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ