Τρία βιβλία για την κρασί και την απόλαυσή του προσφέρει το περιοδικό Οινολογία-Λάβετε κι εσείς μέρος στην κλήρωση

Μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014 το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ προσκαλεί όλους τους οινόφιλους βιβλιοφάγους να λάβουν μέρος στην κλήρωση, στην οποία τρείς τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο!

Μέχρι τις 14 Μαρτίου 2014 το περιοδικό ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ προσκαλεί όλους τους οινόφιλους βιβλιοφάγους να λάβουν μέρος στην κλήρωση, στην οποία τρείς τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο!



1ο Δώρο:
Ελληνική Οινογνωσία - Τσακίρης Αργύρης



Η απόλαυση της αρμονίας κρασιού και φαγητού, η οργανοληπτική εκτίμηση της ποιότητας, η επιλογή, η παλαίωση, το σερβίρισμα και η ιστορία των ελληνικών κρασιών, η ξενάγηση στο αμπέλι και η γέννηση του κρασιού, οι ποικιλίες, οι περιοχές, οι χάρτες, οι παλιοί και οι νέοι παραγωγοί, όλα σε ένα βιβλίο.

2ο Δώρο:
Από την Κουζίνα και την Κάβα - Βέκιου Άννα & Βέκιος Γιώργος



Ξεφεύγουμε από τα στενά όρια της κουζίνας δοκιμάζοντας τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς συνταγών με τα ελληνικά κρασιά. Δεν αφορά μια απλή συλλογή συνταγών, αλλά ένα ευχάριστο παιχνίδι παντρέματος γεύσεων. Αυτών των υπέροχων γεύσεων που μας χαρίζουν τα φαγητά και το κρασί.

3ο Δώρο:
Το Βιβλίο του Κρασιού - Βέκιος Γιώργος, Κούκης Διονύσης & Τσακίρης Αργύρης



Ο αυστηρός και φιλόδοξος στόχος του βιβλίου είναι να βάλει ένα λιθαράκι γνώσης και να συμβάλει στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας, αναζητώντας τρόπους ζωής που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, πολιτιστικό περιεχόμενο και επικοινωνία.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2014. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα http://oinologia.com.gr και οι ίδιοι θα ενημερωθούν μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε τα στοιχεία που σας ζητούνται, στην φόρμα που θα βρείτε στην διεύθυνση http://oinologia.com.gr/competition.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ