Από τα όμορφα Χανιά ξεκίνησε «το Ποτάμι» την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη - Συνάντηση με πολίτες και δημοσιογράφους είχε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο Δημοτικό Κήπο Χανίων (φωτο)

Από την Κρήτη και ειδικότερα από το χωριό του, τον Δραπανιά Κισσάμου, ξεκίνησε τις συναντήσεις του με τους πολίτες ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Από την Κρήτη και ειδικότερα από το χωριό του, τον Δραπανιά Κισσάμου, ξεκίνησε τις συναντήσεις του με τους πολίτες ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Από τα Χανιά ξεκίνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Ο κ. Θεοδωράκης προγραμμάτισε τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη και το απόγευμα του Σαββάτου συναντήθηκε με πολίτες και δημοσιογράφους στο Δημοτικό Κήπο Χανίων. Με τις συναντήσεις αυτές, που θα πραγματοποιήσει στο επόμενο διάστημα, θέλει να σηματοδοτήσει την διαφορετικότητα που πρεσβεύει "Το Ποτάμι" σε σχέση με τα άλλα κόμματα και πολιτικές κινήσεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τριήμερης περιοδείας του στην Κρήτη, αύριο Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, όπου και θα συνομιλήσει σε φοιτητές σε κεντρικό καφέ της πόλης, στη συνέχεια θα συναντηθεί με οινοπαραγωγούς και δημοσιογράφους στον “Κήπο των Αισθήσεων”, στις Μαλάδες Ηρακλείου, ενώ τη Δευτέρα θα συναντηθεί με ντόπιους ψαράδες στη Σητεία.

 

ΠΗΓΗ: Flashnews.gr



Video streaming by Ustream

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ