Ο «Ωραίος Πάρις» Κασιδόκωστας, το Χόλυγουντ, η Βεργκάρα, η Πενέλοπε Κρουζ, η Lady Gaga & η Τζέσικα Άλμπα σε νέες ταινίες (φωτό)

Ο «Ωραίος Πάρις» Κασιδόκωστας, το Χόλυγουντ, η Βεργκάρα, η Πενέλοπε Κρουζ, η Lady Gaga & η Τζέσικα Άλμπα σε νέες ταινίες (φωτό)



Στο Λος Αντζελες βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Πάρης Κασιδόκωστας με τον συνεργάτη του Τέρι Ντούγκας. Μαζί έχουν την εταιρεία παραγωγής ταινιών «1821 Pictures» που έχει υπογράψει μεγάλες ταινίες στο παρελθόν και τώρα προσεγγίζει μερικές από τις ομορφότερες σταρ του κινηματογραφικού στερεώματος.



Όπως αναφέρει το Εθνος της Κυριακής, εκτός από την εταιρεία Panik Records, που εκπροσωπεί ότι πιο «φρέσκο» κυκλοφορεί στην σύγχρονη ελληνική δισκογραφία και υπέγραψε τα 4 υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision, ο 32χρονος Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαφές με την Πενέλοπε Κρουζ και την Τζέσικα Μπίελ, ενώ οι διαπραγματεύσεις αναμένεται σύντομα να οδηγήσουν σε συνεργασία.



Είναι κοινό μυστικό η επιδίωξη της 1821 Pictures να συνεργαστεί με τις ομορφότερες σταρ του πλανήτη. Στη λίστα των συνεργασιών της, περιλαμβάνονται η Νάταλι Πόρτμαν, η Τζέσικα Αλμπα, η Κάμερον Ντίαζ, η Τζένιφερ Γκάρνερ, η Σοφία Βεργκάρα, η Μισέλ Ροντρίγκεζ αλλά και η Lady Gaga.



Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία, έχει υπογράψει σπουδαίες παραγωγές, όπως το «The Box», το «Veronica Decides to Die» το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Πάολο Κοέλιο, την τηλεοπτική εκπομπή «Extreme Sommer» με τον Κώστα Σόμμερ που αγοράστηκε από κανάλια σε 41 χώρες, αλλά και ένα κόμικ με τίτλο «Romeo and Juliet: The War» που συμπεριλαμβάνεται στην λίστα μπεστ σέλερ των New York Times και σύντομα θα γυριστεί σε ταινία.



Το 2013 η εταιρεία παρουσίασε τρεις ταινίες που κυριολεκτικά έσπασαν ταμεία: το «With Great Power: The Stan Lee Story», που αφορά την ιστορία του Σταν Λι, δημιουργού των Spiderman, Ironman, Fantastic Four κ.α., το «While we were here» αλλά και το πρόσφατο «Machette Kills» με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Ντάνι Τρέχο και τις εκρηκτικές Τζέσικα Αλμπα, Σοφία Βεργκάρα και Lady Gaga στο καστ.



Ταυτόχρονα, όμως, ο νεαρός Πάρις, επιδιώκει και την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και αυτό φαίνεται και από τα επόμενα κινηματογραφικά του βήματα που θα δούμε σύντομα στη μεγάλη οθόνη: το «Οdyssey» που θα είναι συμπαραγωγή με την Warner Bros και θα αποτελεί μία φουτουριστική μεταφορά της κλασσικής Οδύσσειας σε διαστημικό περιβάλλον, το «Kyriakides» που αποτελεί συμπαραγωγή με την Disney και θα είναι κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του δρομέα Στέλιου Κυριακίδη και την ταινία «Zoi» που θα αποτελεί μία δραματική ιστορία με φόντο την Αθήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ