Κύριε Στούπα μου, θα μας αναγκάσουν να πηδήξουμε στο Ποτάμι!

Θα μας αναγκάσουν να πηδήξουμε στο Ποτάμι...



Αγαπητέ κ. Στούπα,

Νομίζω ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Όλοι εμείς οι μισθωτοί έχουμε βάλει πλάτη εδώ και αρκετό καιρό είτε συνειδητά είτε δια της βίας.

Αρκετοί από εμάς έχουμε στηρίξει τις όποιες επιλογές της κυβέρνησης ανεξάρτητα πόσο επώδυνες είναι, γιατί ακριβώς πιστεύουμε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Ο μαζοχισμός όμως από την κοροϊδία έχει μεγάλη διαφορά.

Στην προηγούμενη φορολογική μου δήλωση, ανέφερα όπως κάθε χρόνο τον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού μου καθώς και το ΙΒΑΝ number για πιθανή επιστροφή που θα είχα. Πράγματι τον Αύγουστο 2013 μου ήρθε η ειδοποίηση για επιστροφή 250 ευρώ. Μάταια περίμενα την πίστωση του λογαριασμού μου. Μετά από αρκετές ηλεκτρονικές επικοινωνίες μέσω του Τaxis με παρέπεμψαν στην αρμόδια ΔΟΥ όπου μου ζήτησαν να υποβάλω ειδική αίτηση για να πιστωθεί ο λογαριασμός μου γιατί όπως μου ανέφεραν «από εφέτος πρέπει να γίνεται ξεχωριστή αίτηση». Έκανα λοιπόν την αίτηση, πήρα αριθμό πρωτοκόλλου και από τότε περιμένω... Σχεδόν τελειώνει και ο Μάρτιος και ακόμη περιμένω.

Ακούω για πρωτογενή πλεονάσματα και τρελαίνομαι...

Ας πεί κάποιος στον κ. Θεοχάρη ότι θα ήταν προτιμότερο να σέβονται την νοημοσύνη  μας παρά να μας δουλεύουν με αυτόν τον τρόπο. Έτσι όπως πάνε θα μας αναγκάσουν όλους να πηδήξουμε... στο Ποτάμι!!!   Με εκτίμηση
Λ.Σ.   Υ.Γ. Θα παρακαλούσα αν δημοσιευθεί κάτι να μην αναφερθούν τα στοιχεία μου.  
 

Πηγή:www.capital.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ