Απίστευτο βίντεο από την Βραζιλία που κάνει τον γύρο του κόσμου - Περιπολικό σέρνει για 300 μέτρα τραυματισμένη γυναίκα! (βίντεο)

Τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί στη Βραζιλία μετά το απίστευτο περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται και έχει σοκάρει την χώρα.

Τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί στη Βραζιλία μετά το απίστευτο περιστατικό στο οποίο εμπλέκονται και έχει σοκάρει την χώρα.


Όλα ξεκίνησαν όταν η Κλόντια επώνυμο Φερέιρα, 38 χρόνων, τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών σε παραγκούπολη όπου διέμενε στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τη γυναίκα πήραν οι αστυνομικοί οι οποίοι την έριξαν στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος τους. Αυτό όμως άνοιξε ενώ το όχημα ήταν σε κίνηση, με τραγικό αποτέλεσμα.

Η 38χρονη συρόταν πίσω από το όχημα για πάνω από 250 μέτρα μέχρι τη στιγμή που αυτό σταμάτησε σε σηματοδότη.

Οι αστυνομικοί , βγήκαν έξω, την έβαλαν εκ νέου στον χώρο των αποσκευών και τη μετέφεραν σε κοντινό νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Βραζιλιάνα σέρνεται στο δρόμο από περιπολικό από Thanasis_Damaliths

Σύμφωνα με το γιο της, η μητέρα του ήταν ζωντανή και κουνούσε το κεφάλι της όταν την έβαλαν στον χώρο των αποσκευών.

Το τρομερό είναι πως όλο αυτό το γεγονός καταγράφηκε σε βίντεο και προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση αφήνοντας εμβρόντητους όσους το είδαν.   

Στο θέμα παρενέβη η ίδια η πρόεδρος της χώρας, Ρούσεφ, η οποία έγραψε στον λογαριασμό της στο twιtter:

"Ο θάνατος της Κλόντια σόκαρε το έθνος. Η Κλόντια ντα Σίλβα Φερέιρα είχε τέσσερα παιδιά, ήταν παντρεμένη και σηκωνόταν νωρίς το πρωί για να δουλέψει σε ξενοδοχείο του Ρίο."

Τρεις αστυνομικοί έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για απάνθρωπη συμπεριφορά, με δεδομένο ότι αγνόησαν και εκκλήσεις πολιτών να σταματήσουν το όχημα.

Συγγενείς της γυναίκας δήλωσαν ότι αντιμετωπίστηκε με κτηνωδία επειδή οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν μπλεγμένη με τοπικές συμμορίες εμπόρων ναρκωτικών.

"Νόμισαν ότι ήταν εγκληματίας και για αυτό την πήραν. Δεν ήταν για να σώσουν τη ζωή της", δήλωσε η κόρη της, Ταΐς Λίμα, σε τοπική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ