Συγκινητικό βίντεο - Δεκαπέντε παιδιά με σύνδρομο Down παραδίδουν μαθήματα ζωής και στηρίζουν τη μέλλουσα μητέρα! (βίντεο)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, στις 21 Μαρτίου, η διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi δημιούργησε το υπέροχο σποτ.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down, στις 21 Μαρτίου, η διαφημιστική εταιρεία Saatchi & Saatchi δημιούργησε το υπέροχο σποτ.

Μία έγκυος γυναίκα έστειλε στις 9 Φεβρουαρίου ένα email στον CoorDown, τον εθνικό οργανισμό της Ιταλίας για τα άτομα με Σύνδρομο Down.

Σε αυτό 15 παιδιά με Σύνδρομο Down απαντούν σε κάθε μέλλουσα μητέρα, δίνοντάς της μία καλύτερη εικόνα για το τι πρέπει να περιμένει. Τις χαρές αλλά και τις προκλήσεις.

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down καθιερώθηκε το 2006 προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τη διεθνή κοινότητα για το σύνδρομο Down, αναφέρει το deseretnews.

Τα παιδιά με σύνδρομο Down αντιμετωπίζουν νοητική υστέρηση και μαθησιακή δυσκολία, ενώ είναι επιρρεπή σε μια σειρά από ασθένειες. Με την κατάλληλη εκπαίδευση και τη συνεργασία γονιών και δασκάλων, μπορούν να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Το σύνδρομο Down είναι μια γενετική κατάσταση, που οφείλεται στο επιπλέον χρωμόσωμα που εμφανίζεται στο 21ο ζευγάρι, εξ ου και η ταξινόμησή του ως Τρισωμία 21.


DEAR FUTURE MOM _ March 21 - World Down... από Miss-Jessy-Lays

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ