Σε 20 λεπτά μόνο ο Άκης Πετρεντζίκης φτιάχνει ''αεροδυναμικές'' γαρίδες με προσούτο και μας απογειώνει!
26 Μαρτίου 2014 - 12:00 πμ
Ανοίγουμε το προσούτο και τρίβουμε παρμεζάνα και πιπέρι από πάνω. Τυλίγουμε μια μια τις γαρίδες αφού πρώτα τις ξεφλουδίσουμε και τις ανοίξουμε σαν πεταλούδες. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο για 1-1,5 λεπτό από κάθε πλευρά.
- Υλικά
- 10 γαρίδες
- Πιπέρι
- 10 φέτες προσούτο
- παρμεζάνα τριμμένη
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
9 Δεκεμβρίου 2024
10 Δεκεμβρίου 2024