Πάμε Λονδίνο να δούμε 5 καταστήματα με τοπικά προϊόντα που αξίζει να επισκεφτούμε!

Ανακαλύπτοντας τα προϊόντα που παράγονται σε κάθε χώρα ή πόλη έρχεστε πιο κοντά με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ντόπιων.

Ανακαλύπτοντας τα προϊόντα που παράγονται σε κάθε χώρα ή πόλη έρχεστε πιο κοντά με την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των ντόπιων.



Τι καλύτερο λοιπόν από το να επισκεφθείτε μια από τις επιχειρήσεις που παράγουν προϊόντα φτιαγμένα με τοπικά υλικά και μάλιστα στο κέντρο του Λονδίνου!

Το Conde Nast Traveller μας παρουσιάζει πέντε ξεχωριστά καταστήματα με προϊόντα “Made in London”, που δεν πρέπει να χάσετε στο επόμενο ταξίδι σας στην πρωτεύουσα της Αγγλίας.

Drake's



Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για το προσεγμένο στυλ τους, που περιλαμβάνει ένα κομψό κοστούμι, χειροποίητα παπούτσια και την τέλεια γραβάτα.

Αν θέλετε να πάρετε ένα μικρό κομμάτι αυτής της αισθητικής στο σπίτι, θα πρέπει να επισκεφθείτε το Drake στο hipster East End του Λονδίνου.

Το ιστορικό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Haberdasher, αλλά αν θέλετε να παραμείνεται στο κέντρο, θα βρείτε ένα ακόμα καινούριο κατάστημα στη οδό Clifford στο Mayfair.

Οι εργαζόμενοι στο Drake είναι ειδικοί και μια από τις συμβουλές τους είναι να αποφεύγετε τις ακραίες επιλογές. Η γραβάτα σας δεν πρέπει να έχει πλάτος μεγαλύτερο από 9 cm ή μικρότερο από 7cm.

Info: Οδός Clifford 3


Coleman Douglas Pearls



Αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε μέχρι την Ταϊτή για να αγοράσετε τα μαργαριτάρια, ο επόμενος καλύτερος προορισμός είναι το Λονδίνο και συγκεκριμένα η οδός. Beauchamp Place.

Εδώ, η βασίλισσα των μαργαριταριών, Christianne Douglas, του οίκου Coleman Douglas δημιουργεί καταπληκτικά κοσμήματα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 60 έως και έως 6.000 ευρώ, οπότε υπάρχουν επιλογές για όλους. Η Christianne δεν είναι μόνο εξαιρετικά πεπειραμένη στα μαργαριτάρια, αλλά θα σας προτείνουμε ακόμα και το καλύτερο χρώμα, ανάλογα με την απόχρωση της επιδερμίδας σας και θα σας προσφέρει ένα υπέροχο καφέ, μέχρι να αποφασίσετε.

Info: Οδός Beauchamp Place 42

Fortnum & Mason



Για κάτι μικρό και γλυκό, επισκεφθείτε το Fortnum & Mason, που προσφέρει υψηλής ποιότητας μέλι.

Τα μελίσσια φυλάσσονται στον τελευταίο όροφο του ιστορικού καταστήματος στο Piccadilly και η ποσότητα του μελιού είναι περιορισμένη, όποτε καλό θα ήταν να παραγγείλετε το πολύτιμο χρυσό υγρό, πριν επισκεφθείτε το μέρος.

Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία λήψης του μελιού μπορείτε να κλείσετε θέση σε μια από τις ξεναγήσεις, που προγραμματίζονται την άνοιξη και το καλοκαίρι. Περιλαμβάνεται μια επίσκεψη στις κυψέλες γοτθικού, ρωμαϊκού και κινέζικου στυλ και μια γευστική δοκιμή με τη συνοδεία σαμπάνιας.

Info: Οδός Piccadilly 181

Paul A. Young



Το κατάστημα Paul A. Young έχει συχνά περιγραφεί ως ένας πραγματικός Βρετανός καλλιτέχνης της σοκολάτας. Οι σοκολάτες του είναι χειροποίητες σε κάθε ένα από τα τέσσερα καταστήματα του Λονδίνου, παράγονται σε μικρές ποσότητες, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα και έχουν κλασσικές γεύσεις, αλλά και κάποιες άκρως τολμηρές.

Το Paul A. Young φιλοξενεί επίσης εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Κλείστε μια θέση την επόμενη φορά που θα είστε στην πόλη.

Info: Οδός Wardour 143


Camden Town Brewery



Η ζυθοποιία Camden Town δημιουργήθηκε από τον Jasper Cuppaidge, ο οποίος ξεκίνησε το όλο εγχείρημα το 2010 από την απογοήτευση του που δεν έβρισκε μια καλή τοπική μπύρα για να πιει.

Το ζυθοποιείο ήταν αρχικά στο Hampstead, αλλά σήμερα στεγάζεται κάτω από επτά όμορφες βικτοριανές καμάρες στο Camden Town.

Ο Jasper και η ομάδα του κάνουν έξι μπύρες όλο το χρόνο και κάποιες σε limited edition. Θα λατρέψετε την Camden Pale και την Black Friday.

Info: Οδός Wilkin Mews 55-59

news.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ