Πάμε για ένα ποτάκι στο Βootleg: εμπνευσμένα κοκτέιλ σε ένα αγαπημένο στέκι του Χολαργού

Το Bootleg είναι ένα μπαράκι εμπνευσμένο από την –ιδιαίτερα αγαπημένη των αθηναϊκών μπαρ τον τελευταίο καιρό- εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Με ένα ρετρό industrial σκηνικό, χαμηλό φωτισμό, προσεγμένες λεπτομέρειες και δυνατή μουσική με επιλογές από ροκ και jazz, δίνει μια εξαιρετική επιλογή για το βραδινό σας ποτό, κάπως πιο μακριά όμως, από την οχλοβοή και την κοσμοσυρροή της Μεσογείων.

Το Bootleg θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφέ, φαγητό και ποτό μέχρι αργά το βράδυ. Αν προλάβετε καθίστε στο μεγάλο μοναστηριακού τύπου τραπέζι ή πιάστε ένα από τα ψηλά πασάκια για να ακουμπάτε και το ποτό σας. Ο χώρος του είναι πολύ όμορφος, γεμάτος με ξύλινες λεπτομέρειες και έναν υπέροχο τοίχο φτιαγμένο από τούβλα.

Εδώ μπορείτε να ζητήσετε άφοβα το κοκτέιλ που σας αρέσει ή να περιγράψετε στον μπάρμαν τις αγαπημένες σας επιλογές και να αφήσετε σε εκείνον να φτιάξει κάτι κοντά στις προτιμήσεις σας.

Δοκιμάστε την λευκή σαγκρία σε ένα μεγάλο ποτήρι, το cherry caipirissima για πιο φρουτένια επιλογή, το δημοφιλές Ghost Island Treasure με ρούμι, μέλι, lime και μαρμελάδα σύκο ή κάποιο από τα εξαιρετικά καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που θα βρείτε στον κατάλογο.

Συνοδεύστε αν θέλετε το ποτό ή τον καφέ σας και με κρύα πιάτα, όπως νόστιμες σαλάτες και χορταστικά σάντουιτς.

Αξίζει να προσέξετε τα εξαιρετικά εμπνευσμένα αλλά και χρήσιμα σιδερένια ντουλαπάκια με κλειδάκι που έχει στο βάθος, στο στυλ των αμερικανικών σχολείων, όπου μπορείτε να αφήσετε το παλτό σας με ασφάλεια, για να μην το κρατάτε στο χέρι χορεύοντας.


Βάλια Κανελλοπούλου clickatlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ