Καταπληκτικό ! Ζευγάρι ξαναβρήκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του που είχαν χάσει πριν από 6 χρόνια στην άμμο !!! Διαβάστε το απίστευτο story

Ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων ελπίζει να αποκτήσει πίσω ένα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο φέρεται να έχει βρεθεί μετά από 6 χρόνια που χάθηκε στη θάλασσα.

Ένα μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων ελπίζει να αποκτήσει πίσω ένα ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο φέρεται να έχει βρεθεί μετά από 6 χρόνια που χάθηκε στη θάλασσα.



Η Βιβιέν και ο Τζεφ Νίνς, δήλωσαν πως πριν από 15 χρόνια, σχεδίασαν μαζί το δαχτυλίδι, επιλέγοντας προσεκτικά την κύρια πέτρα. Πριν από 6 χρόνια όμως, κατά τη διάρκεια διακοπών σε παραλία στο Νόρθλαντ, το δαχτυλίδι χάθηκε στα κύματα, την ώρα που η Βιβιέν έπαιζε με τα παιδιά και το σύζυγό της στα κύματα.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα χάσει τόσο το δαχτυλίδι αρραβώνων όσο και τη βέρα μου, παρά μόνο όταν επιστρέψαμε στο σπίτι μας» δήλωσε η Βιβιέν, σύμφωνα με την εφημερίδα New Zealand Herald. «Επιστρέψαμε αμέσως στην παραλία και αρχίσαμε να ψάχνουμε. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα όταν συνειδητοποίησα ότι τα είχα χάσει».



Τελικά το δαχτυλίδι βρήκε ο 83χρονος Μπέρναρντ Πάτερσον, όταν πήγε στην παραλία για να δοκιμάσει το νέο του ανιχνευτή μετάλλων. Έδωσε το δαχτυλίδι για εκτίμηση και στη συνέχεια το παρέδωσε στην αστυνομία, που εντόπισαν τον κοσμηματοπώλη που το είχε φτιάξει, ο οποίος και το αναγνώρισε αμέσως.

Σήμερα, η οικογένεια Νίνς προσπαθεί να πάρει πίσω το δαχτυλίδι από την ασφαλιστική εταιρεία, στην οποία επιδόθηκε η ιδιοκτησία. Μπορεί όμως η ασφαλιστική να έχει ήδη πουλήσει το μοναδικό δαχτυλίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ