8 λόγοι που πρέπει να ενδίδεις πιο συχνά στο πρωινό σεξ!

To να κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απλά το γνωστό σεξ μαζί του (ναι, είναι τόσο βαρετό όσο ακούγεται). Το να απολαμβάνεις, όμως, λίγο S E X πριν φτάσει το μεσήμερι είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Σταμάτησε να πατάς το snooze στο κινητό σου και επωφελήσου αυτά τα 20' που έχεις στη διάθεσή σου πριν ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι για το γραφείο.  Και για να επιχειρηματολογήσουμε σου δίνουμε και 7 καταπληκτικούς λόγους για να το δοκιμάσεις από αύριο το πρωί.

To να κάνεις σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι απλά το γνωστό σεξ μαζί του (ναι, είναι τόσο βαρετό όσο ακούγεται). Το να απολαμβάνεις, όμως, λίγο S E X πριν φτάσει το μεσήμερι είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Σταμάτησε να πατάς το snooze στο κινητό σου και επωφελήσου αυτά τα 20' που έχεις στη διάθεσή σου πριν ξεκινήσεις να ετοιμάζεσαι για το γραφείο.  Και για να επιχειρηματολογήσουμε σου δίνουμε και 7 καταπληκτικούς λόγους για να το δοκιμάσεις από αύριο το πρωί - queen.gr


1. Γιατί δεν βρίσκουμε καλύτερο τρόπο να ξεκινήσει η μέρα μας!

2. Γιατί έχεις την καλύτερη δικαιολογία για να μην σηκωθείς από το κρεβάτι.

3. Γιατί σου επιτρέπει να κάτσεις στο κρεβάτι περισσότερο χωρίς τύψεις, με καλή δικαιολογία και χωρίς να πας με νεύρα στο γραφείο.

4. Γιατί το βράδυ που θα σου ξαναζητήσει σεξ δεν θα έχεις τύψεις όταν τους πεις όχι.

5. Γιατί τελικά δεν θα καθυστερήσεις στη δουλειά αφού μετά θα κάνετε και μπάνιο μαζί!

6. Γιατί το πρωινό σεξ βοηθάει το ανοσοποιητικό σου σύστημα.

7. Γιατί το πρωί τα επίπεδα τεστοστερόνης του είναι ψηλά και η ώρα για να φτάσει σε οργασμό θα κρατήσει λίγο περισσότερο.

8. Γιατί όλοι το κάνουν και όλοι συμφωνούν πως είναι το καλύτερο σεξ που είχαν.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ