Πατείς με, πατώσε έξω από το Topshop όπου η ιέρεια της μόδας Κέιτ Μος παρουσίασε την νέα της κολεξιόν εμπνευσμένη από τα 70's - To γιόρτασε ντυμένη χρυσή! (φωτό)

Το λανσάρισμα της συλλογής της Kate Moss πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο κατάστημα Topshop της Oxford Street με άκρως βρετανικό τρόπο.

Το λανσάρισμα της συλλογής της Kate Moss πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στο κατάστημα Topshop της Oxford Street με άκρως βρετανικό τρόπο.



Μια σκηνή στήθηκε έξω από το κατάστημα ενώ το σύντομο καλωσόρισμα της Kate ακολούθησε μια live εμφάνιση από την indie μπάντα Blase Boys Club χωρίς όμως να κλέψει την παράσταση από το αγαπημένο fashion icon του κοινού. Εκατοντάδες θαυμαστές και λάτρεις της μόδας συγκεντρώθηκαν για το event μαζί με μερικούς εξέχοντες φίλους της Moss, όπως η μικρή αδερφή της Lotte, ο Sir Philip Green, ιδιοκτήτης του Topshop και η κόρη του, Chloe Green, αναφέρει η dalymail.co.uk



Μετά το επίσημο λανσάρισμα, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν με ένα δείπνο σε κλειστό φιλικό κύκλο στο Connaught Hotel. Εκεί παραβρέθηκαν εκλεκτοί φίλοι της όπως η Cara Delevingne, η Sienna Miller, η μητέρα της Linda Rosina και ο σύζυγός της Jamie Hince.











Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτό - dailymail.co.uk















Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτό και βίντεο - dailymail.co.uk


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ