550.000 δολάρια για την παρθενιά της συγκέντρωσε 28χρονη καλλίγραμμη, γαλανομάτα & φοιτήτρια ιατρικής! Πως θέλει τον άντρα που θα χαρίσει το πολυτιμότερο ατού της; (Φωτό)

Φαίνεται πως η πώληση της παρθενιάς μιας νεαρής κοπέλας τείνει να γίνει μόδα! Μια ακόμα κοπέλα, η 28χρονη φοιτήτρια ιατρικής Ελίζαμπεθ Ρέιν πριν λίγο καιρό δημιούργησε μια ιστοσελίδα όπου ανακοίνωνε ότι βγάζει την παρθενιά της σε δημοπρασία με σκοπό να κερδίσει 400.000 δολάρια.

Η δημοπρασία λήγει στις 7 Μαΐου και νικητής θα είναι όποιος προσφέρει περισσότερα χρήματα.

Οι φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα αρχικά ήταν με καλυμμένο το πρόσωπό της αφήνοντας μόνο το καλλίγραμμο σώμα της να φαίνεται φορώντας απλώς εσώρουχα. Όπως έλεγε ήθελε να αποκαλυφθεί πλήρως μόνο σε όποιον κατάφερνε να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά, αναφέρει η dailymail.co.uk

Ακόμα κι έτσι πάντως, η Ρέιν από την 1η Απριλίου μέχρι και σήμερα έχει φτάσει τα 550.000 δολάρια και συνεχώς ανεβαίνει.

Τελικά όμως φαίνεται να άλλαξε γνώμη προφανώς για να δελεάσει κι άλλο κόσμο και αποκάλυψε το πρόσωπό της, λίγες ημέρες πριν την τελευταία μέρα της δημοπρασίας.

Η 28χρονη, ισχυρίζεται πως δεν είχε ποτέ στη ζωή της σεξουαλική επαφή με άντρα και αναφέρει ότι μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία και ότι έχασε τη μητέρα της σε ηλικία 10 ετών, ενώ όπως δηλώνει, δεν την πειράζει να έχει σεξουαλική επαφή με έναν άγνωστο άνδρα. Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο τυχερός θα πρέπει να πληροί ορισμένες προδιαγραφές.

Οι πρώτες φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν με καλυμένο πρόσωπο:


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ